Christopher Nolan o tragediji u Coloradu: Devastiralo me što je netko oskvrnuo moj dom, kino-dvoranu

VIJEST o pucnjavi na prikazivanju filma "The Dark Knight Rises" u gradu Aurora u Coloradu, pri čemu je ranjeno najmanje 58 ljudi, a čak 12 ih je ubijeno, šokirala je svijet.

Redatelj filma, Christopher Nolan, izjavio je kako želi da svi koji su na neki način pogođeni tragedijom, koju je uzrokovao James Homes (24), znaju da su čitavo vrijeme u njegovim mislima. Prema navodima Us Magazinea u petak navečer u službenoj je izjavi poručio: "U ime čitave ekipe filma želim izraziti iskrenu tugu zbog tragedije koja je zadesila Auroru. Jedino što znam o žrtvama jest da su prisustvovali prikazivanju filma. Vjerujem da su filmovi jedan od vrhunskih oblika američke umjetnosti i iskustvo promatranja kako se priča razvija na ekranu trebalo bi biti puno radosti".

"Dvorane za prikazivanje filmova moj su dom i ideja da je netko oskvrnuo to nedužno mjesto na tako divljački način jednostavno me razorila. Ništa što kažemo ne može adekvatno izraziti naše osjećaje za nedužne žrtve ovog groznog zločina, ali naše su misli s njima i njihovim obiteljima", zaključio je Nolan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.