Closing time: Nakon deset godina zagrebački klub zatvorio vrata

Foto: Facebook

NAKON nešto više od deset godina djelovanja, svoja je vrata zauvijek zatvorio još jedan od omiljenih zagrebačkih klubova. Riječ je o Purgeraju koji je funkcionirao u okviru Centra mladih Ribnjak.

Na njihovoj se Facebook stranici pojavila obavijest o zatvaranju, a ovog puta iza zatvaranja, kako tvrde voditelji, ne stoji nikakav skandal već odluka da se prebace na nove projekte.

"Closing time

Težak zadatak, napisati nešto o 10 godina jedne lijepe priče. Kako sažeti i u par riječi pretočiti sve drage ljude, sve priče koje su obilježile jedan prekrasan period naših života, jako teško je to napraviti. Zato o tome nećemo pisati.

Pisati ćemo vam o jednom snu koji je postao stvarnost ponajviše zahvaljujući vama koji ste prepoznali našu iskrenu želju da barem na trenutak na jednom mjestu napravimo jedan bolji svijet, ovo je priča o svima vama koji ste ulazili u naše živote, bili dio tog života i ostali dio njega. Iskreno vam fala na tome jer bez vas ne bi uspjeli ostvariti svoj san.

Život se sastoji od mnoštva snova, ovaj smo ostvarili i završili. I upravo zato drago društvo ovo nije kraj, ovo je zapravo početak jednog novog sna.

Iskreno,
Role & Sonja", stoji u objavi na službenoj stranici.

Podsjetimo, u deset godina postojanja Purgeraj je okupljao uglavnom studente, a ujedno je bio i jedno od rijetkih mjesta u centru grada koja su radila do ranih jutarnjih sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.