Deset tisuća hip-hopera okupirat će otok Pag

Foto: PR

JEDAN od najznačajnijih europskih Hip-Hop i Urban festivala, Fresh Island, stavio je u prodaju i posljednji kontigent karata, čime podsjećamo fanove da svoju kartu nabave čim prije jer će iste uskoro biti rasprodane.

Fresh Island postao je glazbeno ljetno događanje koje nijedan ljubitelj Hip-Hopa ne smije propustiti, a ove će ga godine posjetiti fanovi iz cijelog svijeta, kako bi uživali u nastupima Actiona Bronsona, Pushe T, Skepte, Joeya Bada$$a, Dannyja Browna, Migosa, Just Blazea, Evidencea Tropkillaza i brojnih drugih izvođača koji će preplaviti pozornice plaže Zrće.

Fresh Island je u jakoj festivalskoj konkurenciji osvojio titulu najboljeg europskog hip hop i urbanog festivala prema Festicket-u.

Festival će ove godine posjetiti i rekordan broj medija. Organizatori očekuju 200 medijskih kuća iz čitavog svijeta što je odlična promocija hrvatskog turizma i destinacije otoka Paga. Posjetitelji koji posjećuju Festival dolaze iz preko 30 zemalja pa čak i iz najudaljenijih zemalja svijeta i to iz Japana, Kanade, Australije i USA kako bi uživali na jedinom europskom hip hop festivalu na plaži.

Festivalske karte se još uvijek mogu nabaviti po cijeni od 65 eura putem službene web stranice. VIP karte po posebnoj cijeni su rasprodane, ali određeni broj VIP karata se još može kupiti po cijeni od 210 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.