Dobre vibracije u Muzeju suvremene umjetnosti na Reforma Be-Dayu

Foto: PR

NAKON dugog vrućeg ljeta i nebrojenih festivala na otvorenom, započinje nova sezona koncerata i glazbenih događaja u zatvorenim prostorima.

Među njima svakako treba izdvojiti “Reforma Be-­Day”, večer elektronske glazbe koja će se ove subote, 5. listopada, održati u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti.

Na “Reforma Be­Day”­u u MSU nastupit će trojica domaćih DJ­a: Franky, Apollo Eighteen i Vazmenko, koji će okupljene “prodrmati” dobrim vibracijama fine elektronske plesne glazbe.

Izvođač koji će otvoriti večer, Frane Dujmović a.k.a. Franky, po struci audio inženjer s diplomom ljubljanskog SAE Instituta, najavljuje dobru zabavu uz pregršt dobrih zvukova: "Ovim poslom se bavim 10 godina, a mnoge dosadašnje gaže, i one lijepe i one ružne ­ naučile su me jednoj stvari: nema dobrog partija bez dobre ekipe, dobrog sounda i dobre mjuze ­ što ujedno i očekujem u subotu. Super je i što će se party događati u prostoru MSU­a, instituciji koja i sama promovira suvremenu umjetnost. Set se polako sprema, a ono što posjetiteljima mogu obećati je pregršt nove mjuze, ali i poneki klasik koji će se sigurno tu negdje prikrasti i to u varijantama Nu­Disca, Housea, Tech­Housea, a možda i kroz koji Techno uradak."

Drugi izvođač, Apollo Eighteen, pravim imenom Denis Štefanić, perspektivan je glazbeni producent iz Krapine. Već je nastupao na Reforma događajima, a za subotnji party je, kaže, spreman: "Na Reformi ću prezentirati novi disko i deep zvuk, koji se u posljednje vrijeme ponovo "vraća" na plesne podije. Obzirom da i sam produciram takvu glazbu, bit će i nekoliko finih iznenađenja koja još nisu izdana, a na listi pjesama će se naći i par zanimljivih remixeva nekih starijih pjesama s ovih prostora. Mislim da će se ekipi jako svidjeti stari zvuk u novom, “pojačanom” ruhu. Oni koji nisu bili na Reforma Rooftop­u koji se održao u srpnju na krovu Muzeja, sad imaju drugu priliku jer se selimo u predvorje gdje ćemo ispričati jednu vrhunsku klupsku priču. Vidimo se, slušamo se!"

Reforma događaji već su poznati po visokoj razini produkcije, zanimljivim lokacijama, odličnoj glazbi i karakterističnom dress code­u koji nalaže da gornji dio odjeće bude bijele boje. Uz sve to, posjetitelji Reforma partyja moraju imati navršenu 21 godinu.

"Iza nas je vrlo uspješna "indoor" sezona, tijekom koje smo odradili nekoliko zaista lijepih događaja u prostoru Hypo Expo centra i Muzeju suvremene umjetnosti, nakon koje smo lansirali i dva projekta na otvorenom, "Rooftop" na krovu MSU­a i "Glow" u osamstoljetnoj tvrđavi Stari grad Dubovac iznad Karlovca. Veselimo se ponovnoj produkciji događaja pod krovom, a jako nas veseli činjenica da naš "Be­Day" možemo proslaviti na ovako finoj, ali i vrlo zahtjevnoj lokaciji kao što je zagrebački Muzej suvremene umjetnosti. Ovo je trenutno vrh ponude zagrebačkog clubbinga", navodi Vazmenko Pervan, voditelj Reforma projekta, ujedno i treći izvođač na ovom događaju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.