Dodijeljene nagrade Billboard, večer obilježio pjevačev doskok na glavu obožavateljice

Foto: Gulliver Image/Getty Images

TAYLOR SWIFT i njezin album "Red" bili su glavne zvijezde ove nedjelje navečer na 2013 Billboard Music Awards. Pjevačica je osvojila osam nagrada, dok je Gotye sa "Somebody That I Used To Know" pobijedio u četiri glavne kategorije za pjesme.



Swift je, između ostalog, osvojila glavnu nagradu večeri, onu za najboljeg izvođača, ali i za najboljeg ženskog izvođača i najboljeg country izvođača na dodjeli održanoj u Los Angelesu, gdje je podijeljeno ukupno 45 nagrada od čega 10 u live prijenosu. Princeu je dodijeljena posebna nagrada Icon, za postignuća u karijeri.

Rihanna je proglašena najboljim R&B izvođačem u kategorijama albuma i pjesme, Madonna, Nicki Minaj i One Direction osvojili su svaki po tri nagrade, dok su Justinu Bieberu pripale dvije, među kojima i nagrada publike, Milestone Award.

Gotyeov "Somebody That I Used To Know" osvojio je nagrade u kategorijama najbolja Hot 100 pjesma, rock pjesma, radijska pjesma i najbolja pozadinska pjesma.

Među izvođačima našli su se Taylor Swift, Jennifer Lopez, Bruno Mars, will.i.am, Justin Bieber, Christina Aguilera, Icona Pop, Chris Brown, Nicki Minaj i Lil Wayne te Miguel koji je u nekom trenutku nesretno skočio te se umjesto na svoje noge dočekao na glavu i vrat jedne od obožavateljica. Na sreću nitko nije ozlijeđen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.