Došli na odmor i postali heroji: "Nismo junaci, mi smo turisti"

Foto/Screenshot: Facebook/YouTube

ČETIRI hrabra policajca iz Švedske koji su tijekom godišnjeg odmora odlučili posjetiti New York, postali su pravi junaci nakon što su u podzemnoj željeznici svladali muškarca koji je nasrnuo na jednog od putnika.

Četvorica prijatelja krenula su na Broadway kako bi pogledali "Les Miserables", ali prije toga uspjeli su pretvoriti se u internetsku senzaciju zahvaljujući brzoj reakciji u podzemnoj željeznici.

"Došli smo na odmor. Bili smo ovdje jedan dan. Nismo junaci, mi smo turisti", govori za New York Post Markus Asberg, 25-godišnji policajac iz Uppsale.

On i njegovi prijatelji, Erik Naslund, Samuel Kvarzell i Eric Jansberg, brzo su svladali beskućnika koji je brutalno napao drugog putnika i uspjeli ga zadržati do dolaska njujorške policije.

No, teško da bi se pretvorili u junake da cijeli incident nije snimljen i objavljen na YouTubeu gdje je u manje od 24 sata skupio preko 160 tisuća gledanja.

Čim je stigla policija, napadač je odveden u policijsku stanicu, a četiri prijatelja nastavila su svojim putem i otišli na predstavu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.