Dramatičan prekid: Reper naglo otkazao zaruke, bivša ga optužuje da ju je pokrao

Foto: FHM/Instagram

REPER Big Sean prekinuo je zaruke s glumicom i pjevačicom Nayom Riverom.

Njegov glasnogovornik potvrdio je prekid magazinu People.

TMZ piše kako je prekinuo s Nayom jer je bila previše ljubomorna na žene s kojima je radio. On tvrdi da je glavni problem u njihovoj vezi bila njezina potreba da ga stalno kontrolira. Naya je zahtijevala da u svakom trenutku zna gdje je reper i prijetila da će mu uništiti karijeru ako ju neće slušati.

Jednom prilikom u napadu ljutnje i ljubomore razbila je skupocjenu lampu u njihovom domu. Big Sean i Naya išli su na savjetovanje za parove kako bi riješili svoje probleme, a reper je onda shvatio da želi izaći iz ove veze i prije nekoliko tjedana prekinuo zaruke.

Nedavno su se pojavile glasine da je varao Nayu na svakom koraku. S obzirom na to da je svoju vezu s njom započeo dok je bio u vezi s drugom ženom, glasine o njegovoj navodnoj nevjeri ne iznenađuju previše, ali reper ih je odlučno demantirao. Naya je nedavno izdala pjesmu u kojoj se obračunava s njegovim bivšim djevojkama i hvali se kako je "ugrabila" repera.

Sada je on navodno ugrabio njezin Rolex. To je napisala na svom Twitteru, a kasnije post obrisala. Izvor TMZ-a kaže kako se radi o Seanovom Rolexu kojeg je on sam sebi kupio, ali nikada joj ga nije poklonio već joj je samo dao da ga nosi.

Mlada glumica i pjevačica poznata je po nagloj naravi kad su u pitanju muškarci. Bila je u kratkoj vezi s kolegom iz serije Glee, Markom Sallingom. Mark je u isto vrijeme viđao i druge djevojke. Kada je Naya to pročitala u novinama ključevima je izgrebala njegov Lexus i gađala ga jajima.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.