Duckface za selfie s predsjednikom Josipovićem

Foto: Facebook

IVO JOSIPOVIĆ trenutno je duboko posvećen predizbornoj kampanji, što znači da se ne naslikava gdje god stigne.

Svaki njegov korak, naravno (inače koji je smisao?), bilježi se za Facebook, jer Josipović je oduvijek bio moderan predsjednik, predsjednik mladih, predsjednik za (Facebook) promjene. Tako je nedavno objavljeno i nekoliko albuma koji prikazuju njegov posjet raznim krajevima Hrvatske, a budući da se u kampanji misli na sve (bitne) stvari, fotke su redovito presvučene filterima kao da se netko igrao na Instagramu, čime se jasno još jednom daje do znanja koliko je predsjednik Josipović moderan predsjednik, predsjednik mladih.

Na njima, uobičajeno, možete vidjeti Predsjednika u interakciji s običnim pukom, bolesnima, starima, u nekom trenutku možda naletite i na štence i pačiće, što bi trebalo služiti podizanju rejtinga, za što je Facebook kao stvoren.

A među svim tim fotografijama posebnu pažnju privukla je fotka iz posjeta Gračacu i Otočcu, gdje je naš moderni predsjednik pozirao s djevojkama za selfie. Ipak, Josipović očito još uvijek nije toliko moderan da bi znao da selfie jednostavno ne funkcionira bez duckfacea, što mu je zdušno pokazala djevojka koja se pored njega fotografirala i tim "buntovnim" potezom stekla popularnost, razbivši tako dosadne i očekivane prethodne i naknadne objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.