Evo koja pitanja o seksu najviše guglamo

Foto: Shutterstock

PREMA istraživanju koje je proveo New York Times koristeći podatke Googleovih istraživanja, najguglanija rečenica koja uključuje riječ "brak" jest: brak bez seksa, a zamjetno je i velik
broj onih koje zanima: zašto se moj dečko/cura ne želi sa mnom seksati?

No, valja spomenuti da isto pitanje zanima i veliki broj oženjenih osoba, od kojih su žene one koje više izbjegavaju seksualne odnose u braku.

Kod prvog primjera, koji uključuje neoženjene parove, događa se potpuno obrnuta situacija pa su muškarci oni koji izbjegavaju odnose s djevojkama.

Većina laže kod pitanja o seksu

Zatim dolazimo do još zanimljivijeg dijela. Naime, ljudi su skloni laganju po pitanju učestalosti svojih seksualnih odnosa, a ništa manje ne lažu ni na posve anonimnim internetskim anketama.

Primjerice, prema Googleovim podacima, muškarci stariji od 18 godina prosječno se seksaju 63 puta godišnje i pritom u 23 posto slučajeva rabe kondome (što je 1,6 milijardi kondoma).

Žene se seksaju prosječno 55 puta godišnje te njihovi partneri koriste kondome u 16 posto slučajeva (što je 1,1 milijarda kondoma).

No, stvarna brojka prodanih kondoma koju donosi industrija prezervativa je mnogo manja-  600 milijuna godišnje prodanih kondoma u svijetu.

Penis je najguglaniji dio tijela

Osim laganja kod ispunjavanja online anketa o seksu, zamijećen je i velik broj postavljenih pitanja koja se tiču penisa.

Naime, penis je i do deset puta guglaniji od bilo kojeg drugog dijela tijela, a internetske korisnike je dosad najviše zanimalo: kako mogu povećati svoj penis, kako ga mogu učiniti dužim, koliko im je velik penis, zašto im je penis malen, koliko bi im penis trebao biti dug te treba li penis imati miris?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.