Evo zašto odabrati Prag za svoj maturalac!

PRAG je već dugi niz godina jedna od najposjećenijih destinacija za maturalno putovanje. Još od srednjeg vijeka Prag nosi epitet jednog od najljepših gradova svijeta. "Zlatni Prag", "Grad tisuću tornjeva" ili "Kruna svijeta" samo su neki nazivi glavnog češkog grada. Toplina i pitomost ovog grada na Vltavi, bezbrojne građevine i spomenici koji nas vode u prošlost i svjedoče o nekadašnjoj prijestolnici europske kulture, savršeno su stopljeni s modernim segmentima, urbanim klubovima i poznatim pivnicama.

Collegium, agencija specijalizirana za grupna putovanja mladih, upravo je iz tog razloga veliki dio svog novog kataloga Maturalnih putovanja 2013. posvetila upravo gradu Pragu te raznim kombinacijama izleta u Prag spojenim sa drugim metropolama Srednje Europe, kao što su Budimpešta, Berlin, Bratislava ili pak dvorcima Bavarske te Krakowom. Na taj je način na maturalnom putovanju moguće posjetiti i do tri srednjoeuropske države i doživjeti čari svake od njih. Mladi i iskusni tim vodiča dočarat će vam život u tim metropolama, ispričati legende, nešto o prošlosti, kao i sadašnjosti, u nadi da će te priče našim maturantima dugo ostati u sjećanju. Iz iskustva smo naučili (od do sada već preko 10.000 prezadovoljnih maturanata) da maturalna putovanja moraju biti stručnog i edukativnog karaktera, međutim ne smije se zaboraviti niti na zabavu i noćne provode, jer je to bitan segment maturalnog putovanja. Na vašem maturalnom putovanju u Pragu će tako, osim vodiča, za vašu sigurnost i odličan provod brinuti i čitav niz drugih zaposlenika agencije kao što su: medicinsko osoblje, redari, animatori, DJ-i, koordinatori, fotografi. U Pragu ćemo samo za vas zakupiti najpoznatije diskoklubove u kojima će naši animatori i DJ-i organizirati nezaboravne izlaske u kojem ćete upoznati vaše vršnjake iz cijele Hrvatske. Ono što je bitno, u noćne izlaske nećete morati ići javnim prijevozom ili taxijem, nego će vas voziti naši autobusi i pratiti naši vodiči, kako ne bi bezglavo lutali nepoznatim gradom u noćnim satima tražeći dobru zabavu. Dobar provod garantiran je na našim nezaboravnim tematskim zabavama i koncertima, a sve je to već uključeno u cijenu maturalnog putovanja, što znači da nema dodatnih i nepotrebnih troškova za ulaznice u diskoklubove.

Svake godine na maturalnom putovanju u Pragu za sve naše putnike organiziramo i besplatan koncert u nekom od klubova, tako da će samo za vas dana 27. kolovoza 2013. u Pragu svirati Dubioza Kolektiv.

Što još čekate? Pogledajte cijelu ponudu maturalnih putovanja ovdje!

I ne zaboravite: INDEX.HR, LAJK.HR i COLLEGIUM za vas su pripremili pravu poslasticu - natječaj "Digni palac za maturalac". Cijeli razred besplatno vodimo na najluđe maturalno putovanje! Pobjednički razred sam bira između dvije ponuđene destinacije - Češka (Prag u terminu od 25. do 30. kolovoza 2013. godine) ili Španjolska (Lloret de Mar u terminu od 24. do 30. kolovoza 2013. godine). Više o samom natječaju doznajte OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.