Gdje se odmaraju naše zvijezde? Hit ovog ljeta definitivno je Jadran

Foto: Privatan album, Borna Čavrag/Index, Klik

IAKO je ljeto tek na samom početku, naše poznate osobe već se kupaju u svojim mirnim oazama na Jadranu, ili tek planiraju ljetno putovanje.

Splitski pjevač Luka Nižetić cijelo će ljeto provesti u Komiži na Visu gdje je nedavno otvorio svoj fast food. "Kuhat ću gostima i pripremati različita jela, a u međuvremenu ću održavati koncerte i promovirati svoj ljetni singl 'Vječno'. Vremena za zabavu će mi jako malo ostati, a nastojat ću ga iskoristiti za kupanje s prijateljima", rekao nam je pjevač.

Blizu njega, odmarat će se seksipilna voditeljica Ecija Ivušić.

"Prvu polovicu ljeta provest ću kod sebe u Veloj Luci u odmoru, uživanju, potpunom neradu i druženju s obitelji i prijateljima. Zatim ću otići do svoje druge hrvatske najdraže destinacije - Hvara. Potom se možda sakrijem na Mljetu, Lastovu, Palagruži... Tko zna gdje mi je granica", otkrila nam je magistra novinarstva koja je nedavno prekinula s dečkom.



Nikolina Pišek ovo će ljeto pamtiti po vjenčanju sa srpskim povjesničarem umjetnosti Vidojem Ristovićem koje bi se trebalo dogoditi na Azurnoj obali.

"Zasad još uvijek ne znam gdje ćemo. Nemamo nikakav plan. Ono što je sigurno jest da ćemo puno putovati, i to je to", rekla nam je Nikolina.

Simpatična Antonija Blaće većinu će ljeta provesti s dečkom Hrvojem Brlečićem. "Zajedno ćemo ići u Šibenik i na Pelješac, a možda odemo i na Vis", otkrila nam je voditeljica.

Njena kolegica Anja Alavanja srpanj će provesti u Rovinju, dok će većinu kolovoza sa suprugom i sinom provesti u Bolu na Braču. "Jakovu će ovo biti druga godina da ide na more, i baš se svi radujemo, jer smo obitelj koja obožava ljeto i morske radosti", kaže Anja.

Sve traženija manekenka Kristina Lumbar ovo je ljeto počela u Splitu, nastavila u Opatiji, a nedavno se vratila iz Cipra. "Ostatak ću ljeta provesti na najljepšem otoku Susku gdje odlazim od malena, potom slijede Split, Hvar, Makarska, Šibenik i Dubrovnik", kaže Lumbar.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.