Glazbeni spektakl: Big beach i Carl Cox na Zrću

NOVALJSKA plaža Zrće užurbano se priprema za subotu 21. srpnja i najveći ovoljetni glazbeni spektakl na otvorenom Big Beach. Tisuće ljubitelja klupske glazbe s nestrpljenjem očekuje nastup DJ legende Carla Coxa. Britanski DJ u klupskoj je glazbi ono što je Madonna u popu ili pak Mick Jagger u rocku.
 

Carl Cox briljira kao producent, umjetnik, remikser, radijski DJ, biznismen, ambasador plesne glazbe. Prema mnogim glazbenim anketama, on je najutjecajniji DJ na planeti. Uspon mu počinje 1996. godine lansiranjem vlastite 'Worldwide Ultimatum' etikete, te izdavanjem samo-produciranog albuma "At The End Of The Cliche" na koji je skupio svoje 18-godišnje iskustvo. Trebalo mu je preko dvije godine da bi zasjeo na 22. mjesto britanske top liste. Tresao je plesne podije širom svijeta i svirao na raznolikim mjestima održavajući stalne turneje po cijeloj Britaniji i Europi, a nedavno je očarao publiku i u Izraelu, Južnoafričkoj Republici, Japanu i Australiji.

Promotivne ulaznice po 99 kuna mogu se osigurati u sustavu Eventima (www.eventim.hr) ili na sam dan spektakla ulazu na BIG BEACH po cijeni od 199 kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.