"Gospon Fulir": Ljubav je jedna od najljepših stvari na svijetu

Screenshot: YouTube

VETERAN hrvatskog glumišta Relja Bašić, danas, na Valentinovo, slavi 83. rođendan. Iako je odigrao 56 domaćih i 71 inozemnu ulogu, mjesto u povijesti osigurao je ulogom u filmskom klasiku Kreše Golika "Tko pjeva zlo ne misli"

Nezaboravni gospon Fulir slatkorječivi je šarmer koji nam se svima urezao u pamćenje. Relja nam je otkrio što je po njemu tajna uspjeha tog filma.

"To je najzagrebačkiji film u kojem svi Zagrepčani prepoznaju Zagreb kakav je nekad bio. Prema tome, i autentičnost dekora gdje se snimao, sve još uvijek postoji i povezano je svakodnevno s normalnim građanskim životom građana grada Zagreba, jasno s izvjesnim kategorijama." Relja Bašić danas slavi rođendan, a rado obilježava i Valentinovo.



"Mislim da je taj dan, 14. veljače, sveti Valentin, nekako jedan jako, jako lijepi pretekst koji ti odobrava čitav niz dobrih, srdačnih, iskrenih i šarmantnih poteza u životu." Podijelio je s nama i razmišljanja o ljubavi.

"Mislim da je ljubav jedna od najljepših stvari na svijetu koja ima velike zadatke. Važno je da se paralelno kreće, rađa, odrasta, dolazi do svog vrhunca, a ostalo je prepušteno dragom Bogu i životu." Šarmeri se rađaju, a ne stvaraju, kaže gospon Fulir.

"Definitivno smatram da je jedna od vrlo rijetkih stvari koja se ne može naučiti, ako nisi rođen s tim genima, šarm! Šarm ne možete steći, sa šarmom ste odrasli, u šarmu se razvijate, šarm se ima u sebi ili se nema u sebi."Mladima poručuje da za pravu ljubav treba vremena.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.