Hladno pivo predvodi izvođače na Summer Festu Budva 2012.: Nastupaju i Partibrejkersi i Riblja čorba

JEDAN od najboljih rock bendova u Hrvatskoj vrlo impresivne glazbene biografije ujedno je i jedan od najboljih izvoznih proizvoda.

Dečki iz Gajnica odavno su se dokazali na našem glazbenom nebu, a svoj status najvećih zacementirali najvećim rock koncertom jednog benda u Hrvatskoj na Jarunu pred 30.000 ljudi. Ovo ljeto nastupaju na najvećoj i najpopularnijoj plaži u Crnoj Gori, Jaz, i 03. kolovoza zapalit će posjetitelje Summer Festa u Budvi.

Nastupit će na plaži na kojoj su dosad pjevali Madonna i The Rolling Stones


"S obzirom na naše iskustvo s prošlogodišnjih koncerata u Podgorici očekujemo minimalno takvo ludilo kao na ta dva koncerta. Crnogorska publika se pokazala kao doista fanatična publika žedna i piva i naše svirke tako da sa sigurnošću možemo reći da će to biti još jedan naš nastup za pamćenje", poručili su publici dečki iz Hladnog piva i najavili što mogu očekivati:
"Budući da se ovdje radi o festivalu, set lista će naravno bit malo drukčija - bit će, naravno, i par novih stvari, ali će to više biti "greatest hits" koncert jer to nije koncert samo za naše fanove već i za one tuđe. Naš je zadatak da ih preobratimo kako bi oni jednog dana u svojoj biografiji napisali: taj dan sam otišao na koncert zbog benda xy, ali sam onda čuo Hladno pivo i život mi se preokrenuo, obrijao sam se na ćelavo i otkrio radosti viška decibela. P.S. Koncerata u Crnoj Gori ove godine vjerojatno više biti neće. Još jedan razlog da damo sve od sebe."
 
Organizatori  festivala u Budvi najavljuju impresivan regionalni popis izvođača: Hladno pivo, Junior Jack, Partibrejkersi, Van Gogh, Riblja čorba, Nipplepeople, Orthodox Celts, Dubioza kolektiv i mnogi drugi. Zanimljiv je i program u pauzama koncerata: puno dnevnih partyja, ekoloških akcija kao i sportskih sadržaja za one koji se u pauzi koncerata žele i rekreirati.
 
Ovog ljeta u Budvi zabava je, čini se, zajamčena. Ulaznice za festival koji će trajati od 03. do 05. kolovoza u prodaji su po cijeni od 10 eura za jedan festivalski dan i 25 eura za tri dana festivala na prodajnim mjestima Eventima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.