Htjela je velike seksi usne, a dogodio se ovaj horor

Foto: Facebook, Screenshot: YouTube

BRITTANY FORSTER iz Australije postala je popularna na internetu iz sasvim krivih razloga.

Ova 24-godišnjakinja si je, naime, željela povećati usne u "kućnoj radinosti", ali rezultat nije bio točno onakav kakav je očekivala. Umjesto seksi punih usnica studentica iz Pertha dobila je nateknuta horor-usta, a sve zahvaljujući proizvodu koji se naziva CandyLipz, piše Mail Online Australia.

U pitanju je proizvod koji se može nabaviti online, a koji uz pomoć vakuuma nakratko napumpa usnice. Ipak, one ne izgledaju nimalo privlačno, štoviše. Čitav događaj snimile su Brittanyne prijateljice, a video koji su objavile na YouTubeu i u kojem se može vidjeti Brittanyna reakcija dosad je pogledan gotovo milijun puta.

"Kad sam skinula CandyLipz s usnica i pogledala se u ogledalo, nisam mogla vjerovati što vidim. Pomislila sam: oh, Bože, što sam to napravila? Ne, ne, ne, ovo se ne događa".

Ali, dok je Brittany (i svi koji su vidjeli njezine nove usnice) zgrožena rezultatima, iz CandyLipza ne mogu biti sretniji. Glasnogovornik je kazao: "Dobila je goleme usnice, jako nam se sviđaju. Sasvim je normalno da ostanu tragovi od okvira. Oni su privremeni i nestat će za sedam dana ili manje".

A iako su joj i četiri dana nakon korištenja CandyLipza usnice još uvijek bile bolne i ozlijeđene, Brittany kaže da ne krivi proizvođača za takav ishod. "Na uputstvima piše da se sve to može dogoditi: ozljede, otekline itd., ali ja sam mislila da sam stručnjakinja za sve i isprobala to misleći da će sve biti u redu. Trebala sam znati što će se dogoditi". Za kraj je dodala i da je iz ovoga barem izvukla nešto pozitivno: "Sad mi je jako sviđaju moje male usnice. Zahvalna sam za ono što imam".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.