Ima i snimku seksa: Je li ovo djevojka koja je osvojila Michaela Phelpsa?

Foto: Instagram

AKO SU glasine koje su nedavno pojavile u američkim medijima istinite, djevojka koja ima "povijest" s mnogobrojnim zvijezdama s A liste nova je odabranica slavnog plivača Michaela Phelpsa.

Ona je Jasmine Waltz, a vijest o novoj Phelpsovoj izabranici stigla je samo mjesec dana nakon što se razišao sa svojom bivšom djevojkom Megan Rossee, s kojom je u vezi bio 10 mjeseci, prenosi Huffington Post.

Waltz je dosad povezivana s Davidom Arquetteom, Zacom Efronom, Chrisom Pineom, Ryanom Seacrestom pa čak i Vinnyjem iz trash realityja "Jersey Shore". Osim toga svojedobno je optužena da je udarila Lindsay Lohan dok je konobarila u noćnom klubu, 2010. godine optužena je da je sama objavila vlastitu snimku seksa, a glasine koje se vežu uz nju i Phelpsa tvrde da je ta veza zasad primarno fizičke prirode.



Neimenovani je izvor za Hollyscoop izjavio da se njih dvoje nalaze već tjednima i da se čini da je u pitanju više "fizička nego emocionalna povezanost". Mediji su priču začinili i činjenicom da je nedavno plivač Waltz počeo pratiti na Instagramu, iako na tom popisu ima samo 52 ljudi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.