Index Miss bikini 2013. je Doroteja Stolnik!

Foto: Privatne fotografije/Facebook; press fotografije izbora za Kraljicu Hrvatske (Tomislav Beroš, Tin Banić)

POBJEDNICA Indexovog izbora Index Miss bikini 2013. je 21-godišnja Doroteja Stolnik iz Varaždina. Doroteja, koju smo već imali prilike viđati na izborima ljepote, sportskog je duha pa se tako bavila raznim sportovima, među kojima su i tenis kojeg je trenirala devet godina te odbojka koju je trenirala dvije godine. Trenutno se, osim modelingom, bavi i babysittingom. Kao i svaka vesela mlada djevojka Doroteja voli partijati, a u svojoj prijavi na izbor Index Miss bikini 2013. je, između ostalog, navela: "Htjela bih da grčki otok Zakintos upozna baš mene i da mu ostavim svoj slatki trag!".

O pobjednici izbora, među Top 10 kandidatkinja rangiranih prema lajkovima čitatelja, odlučivao je peteročlani žiri. Pet članova žirija dodijelilo je bodove kandidatkinjama po principu: Najbolja kandidatkinja 10 bodova, druga najbolja kandidatkinja 7 bodova, treća 5 bodova, četvrta 3 boda, a peta po izboru pojedinog člana žirija 1 bod. O pobjednici su odlučili Fani Stipković, Ivana Delač Đolo, Neven Ciganović te Kristina Bralo. Jedan od pet članova žirija, kao što smo i najavili, bila je "publika", odnosno kandidatkinje se rangiralo prema glasovima čitatelja.



Ovim putem zahvaljujemo svim članovima žirija što su pomogli u odabiru pobjednice, kao i svim djevojkama koje su sudjelovale u natječaju.

Članovi žirija imali različite favoritkinje, ali Doroteja je svima zapela za oko

Članovi žirija nisu bili jednoglasni u odabiru pobjednice, ali u finalnom zbroju bodova koje je djevojkama dodijelio žiri, Doroteja ih je osvojila najviše.

Najviše glasova čitatelja je dobila 22-godišnja Antea Ajbek iz Rijeke, dok su pobjednicu Doroteju Stolnik čitatelji svrstali na drugo mjesto.

Kristina Bralo - prošlogodišnja pobjednica izbora Index Miss bikini, Model godine te aktualna Kraljica Hrvatske, najveći broj bodova dodijelila je Eni Friedrich: "Na prvo mjesto sam stavila Enu zbog građe tijela te zbog poziranja, i najbolje joj stoji bikini od ovih deset djevojaka".

Bivša Miss Universe Ivana Delač Đolo, danas uspješna poslovna žena i organizatorica prestižne modne manifestacije Riječke stepenice, imala je drugu favoritkinju: "Lijepa Sara Sučić zaslužuje biti Index Miss bikini 2013. jer od svih deset finalistica ima najljepše tijelo i pokazuje da je u zavidnoj tjelesnoj formi. Fotografije koje je snimila su atraktivne. Mladoj Sari želim puno uspjeha u budućnosti i dobar provod u Grčkoj ukoliko postane nova Index Miss bikini".

"Sviđa mi se Doroteja Stolnik jer je graciozna, ima predivne oči i mislim da energijom i posebnošću odudara od ostalih djevojaka", obrazložila je dodjelu maksimalnih 10 bodova svojoj favoritkinji Fani Stipković.

I Neven Ciganović, koji kao da je prepisivao bodove od Fani, kao svoju favoritkinju je naveo upravo pobjednicu ovogodišnjeg izbora Index Miss bikini: "Moja pobjednica je Doroteja Stolnik. Izbor je pao na nju jer je izuzetno posebna i egzotične ljepote, što se još uvijek traži na svim izborima ljepote. S obzirom da se radi o izboru Miss Bikini, Doroteja uz prekrasno lice posjeduje i super čvrsto tijelo zahvaljujući dugogodišnjem bavljenju sportom, a da pri tome nije izgubila ženstvene obline. Osim toga cura je navela da voli partijati baš poput mene te se nadam da ćemo jednom zaružiti skupa, možda baš mene povede u Grčku! :)))".

Pobjednica putuje na bajkoviti Zakintos!

Index.hr, Lajk.hr i najpoznatija turistička agencija za mlade na ovim prostorima - Collegium (www.collegium.eu) treću godinu za redom organizirali su "Index Miss bikini" natječaj. Indexovu Miss bikini 2013. i njenu najbolju prijateljicu uživanje u ljetnim radostima na bajkovitom grčkom otoku Zakintosu čeka u prvim danima listopada! Tu su prekrasne plaže, vrhunski partyji i koncerti te hrpa mladih i dobro raspoloženih ljudi koji uživaju u nezaboravnom apsolventskom putovanju. Više detalja o samom putovanju na Zakintos možeš doznati OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.