Index će vam pomoći da uplovite u San Sustipanske noći

Foto: PR

JUČER u popodnevnim satima Stefanovski i Tadić stigli su u Split. Pršetali su se po Sustipanu i bilo je vidljivo da su apsolutno oduševljeni prostorom i ambijentom, što će za umjetnike njihova kalibra biti jako inspirativno.

Večeras od 19:30 već možete doći na Sustipan, pronaći svoje savršeno mjesto pod borovima, uživati u čašici vina i zalasku sunca, te tako uploviti u San Sustipanske Noći 2014. uz Vlatka Stefanovskog i Miroslava Tadića čiji start očekujemo u 21:30h.

Pozivamo sve koji dođu na koncert i prvu i drugu večer, da po završetku koncerta i ostanu na "moonlight sloošaoni".

Odnosno u laganim funky ritmovima, nastavljamo druženje i ples na travici, a playlistu potpisuje Kid'Va, koji uistinu odlično poznaje koncept manifestacije, sam ambijent i neupitno će oduševiti svojim glazbenim odabirom.

Još jedna mala napomena, danas i sutra od 11h pa na dalje svoje ulaznice možete kupiti i na ulazu u Sustipan, kako i na svim prodajnim mjestima Adria Ticketa.

A Index najbrže čitatelje nagrađuje s pet puta po dvije karte za oba dana. Sve što trebate napraviti jest poslati svoje podatke na index.nagrada@gmail.com s naslovom "San Sustipanske Noci" i požuriti. Dobitnici će biti obaviješteni e-mailom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.