Index te vodi na Sashu Lopeza

Foto: Press

KLUB H2O s posebnim užitkom najavljuje gostovanje Sashe Lopeza, jednog od najtraženijih imena house glazbe na europskim prostorima.

Projekt je nastao u suradnji velikih imena rumunjske elektronske i house scene, a singl "All My People" jedan je od najslušanijih klupskih hitova 2011. godine.

Uz Lopeza u projektu sudjeluju i njegova vokalistica Ale Blake te MC Broono koji će dodatno začiniti večer svojim performansom. Za kraj sezone 2012., u prekrasno uređenom ambijentu kluba, H2O poziva na event koji će se održati u petak, 7. prosinca 2012. s početkom u 22 sata.

Naime, nakon duge pauze i nekoliko mjeseci opsežne rekonstrukcije klub je ponovo aktivan, a posebnim ga čini još neviđen, ekskluzivno uređen prostor koji odgovara kriterijima prestižnih svjetskih klubova.

Vrhunska glazba u izvedbi popularnih domaćih DJ-eva zadovoljit će i one istančanog glazbenog ukusa. Ljubazno osoblje potrudit će se ponuditi Vam kraljevski tretman prilikom svakog Vašeg posjeta klubu. Klub H2O smješten je u centru grada i mjesto je najbolje zabave i zasigurno omiljeno okupljalište Zagrepčana.

A ako želite prisustvovati ovom glazbenom događaju sve što trebate učiniti jest poslati e-mail sa svim svojim podacima naslovljen "Sasha Lopez" na index.nagrada@gmail.com i troje najbržih osvaja po dvije ulaznice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.