Index vas vodi na Umagination!

Foto: Press

ČETVRTO izdanje popularnog istarskog glazbenog spektakla Umagination održat će se od 07. do 09. lipnja na prostoru ATP Dance arene u Umagu, a ljubitelje vrhunske elektronske glazbe očekuju nastupi Martina Solveiga, Dimitri Vegasa & Like Mikea, Laidback Lukea te brenda Envy My Music.

Svakog tjedna predstavljamo vam jednog od izvođača, a ovaj su put to braća Dimitri Vegas & Like Mike porijeklom iz Belgije, koji su u samo par godina dosegli svjetsku slavu. Primjerice, jedan od najvećih festivala elektronske glazbe Tomorrowland i ove će godine biti u znaku mlade braće. Upravo će oni predstaviti himnu za magični festival u Belgiji krajem srpnja. U međuvremenu, dečki će posjetiti Tel Aviv u Izraelu te Lisabon u Portugalu i to već ovaj tjedan.


Ulaznice možete u pretprodaji nabaviti u sustavu Eventima, a ako budete dovoljno brzi Index vam ovog ponedjeljka poklanja dvije ulaznice. Sve što trebate napraviti jest poslati e-mail sa svim svojim podacima i naslovom "Umagination" na index.nagrada@gmail.com i napraviti to što prije. I obavezno nova iznenađenja provjerite idući ponedjeljak.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.