Indexov rođendan uz Ritam Mladosti: Lana Jurčević i Franka Batelić otkrile kakve tulume vole



NA ZAGREBAČKOM glavnom trgu u petak je počeo Ritam Mladosti, festival na kojem Index.hr slavi svoj rođendan. U sklopu večernjeg programa nastupili su i brojni glazbenici, a glavni izvođač večeri bio je TBF. Osim njih, na pozornici su se našli i Davorin i Bogovići, Gušti, Zvučna izolacija, Bolcna Rok, High Jam & Anestetik, Lana Jurčević, Franka Batelić i Mark Marku.


Naši glazbeni gosti u izjavama za Index otkrili su što je potrebno za dobar tulum i koji im je bio najbolji tulum u životu. Tako je Luka iz TBF-a komentirao kako je kiseli kupus ključ dobrog tuluma, dok je Sane komentirao da su za dobar party potrebni dobri ljudi, a sve drugo je opcionalno - alkohol i lake droge.

"Ja se mogu zabavljati i bez alkohola. Najbolji tulum mi je bio u Green Goldu kad je pjevao Tony Cetinski", komentirao je Mark Marku. Za razliku od njega, Franka Batelić je otkrila kako su joj bolji tulumi u Americi nego doma. "Ja jako volim koncerte i, evo, kao student, volim studentski život, ali priznajem da je u Americi puno luđi nego ovdje, totalno nenormalno", rekla je Franka.

Lana Jurčević pak je komentirala kako nikad nije prošla svoju pubertetsku fazu pa ima razdoblja od dva, tri mjeseca kad tulumari. "Ja nisam proživjela svoju tinejdžersku ludost i divljanje,  nekako to sad nadoknađujem", komentirala je Lana. Davorin Bogović je pak komentirao kako su mu puno bolji bili tulumi kad je bio mlad nego sad, iako ih se, kako je priznao, ni ne sjeća.

Što su nam glazbenici još otkrili, provjerite u videima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.