Iskeširala tisuće dolara na operacije jer želi biti hodajuća seks lutka na napuhavanje

Screenshot: YouTube

VEĆ SMO načitali priča žena koje žele izgledati kao barbike i spremne su na sve kako bi postigle takav izgled. Katella Dash isto voli plastiku, ali ona ne želi biti Barbie. Ona želi izgledati kao seks lutka na napuhavanje.

"Volim izgledati plastično. Većina ljudi me mrzi zbog mog ekstremnog izgleda. To me samo tjera da napravim još operacija" kaže 38-godišnja Katella iz Minneapolisa koja je rođena kao muškarac i s 23 godine podvrgnula se operaciji promjene spola.

"Želim izgled hodajuće seks lutke na napuhavanje", ispričala je za Barcroft TV. Do sada je sedam puta povećavala grudi, stavljala implantate u usne, obraze i bradu, ali kaže da želi još operacija.

Nakon zadnje operacije grudi bezuspješno pokušava pronaći doktora koji će ih još jednom povećati. "Jedino što me sprječava u tome jest to što me ni jedan doktor u SAD-u ne želi operirati. Već sam odlazila u inozemstvo na operacije i izgleda da ću to morati opet napraviti", priča Katella.

Njezini prijatelji ne podupiru opsesiju operacijama i boje se za nju. "To je pomalo zastrašujuće, pogotovo ako uzmete u obzir rizik kod operacije. Rekla sam joj da prestane jer joj to više ne treba, ali ne sluša me", kaže njezin prijatelj Michel.

Katellu nije briga što drugi misle. "Ne brinu me posljedice i komplikacije. Želim veće grudi čak i ako to predstavlja rizik za moje zdravlje", odlučno je zaključila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.