Jack White dobio zabranu prilaska bivšoj supruzi

Foto: Guliver Image/Getty Images

SUDAC u Nashvilleu odobrio je zahtjev bivše supruge Jacka Whitea, Karen Elson, kojim je ona zatražila da se glazbeniku zabrani pristup njoj i djeci. Prema pisanju Hollywood Reportera roker je "maltretirao" majku svoje dvoje djece zbog nagodbe i dogovora nakon razvoda.

"Supruga se boji za svoju sigurnost i sigurnost svoje djece zbog stalnog maltretiranja", stoji u sudskim dokumentima. Jack i Karen sukobili su se oko skrbništva, budući da je glazbenik želio biti dijelom života svoje djece, dok je njegova bivša supruga smatrala da on nije sposoban biti otac sedmogodišnjoj Scarlett i petogodišnjem Henryju.

U sudskim dokumentima stoji i da je White od Elson tražio da djecu ispiše iz škole u koju ide i dijete glazbenika za kojeg je White tvrdio da je plagirao njegovu glazbu. Kritizirao ju je i što je otišla na vjenčanje istog glazbenika, iako se ne navodi o kome je točno riječ. "Takav uzorak suprugovog maltretiranja žene u kojem se ona morala pokoravati doprinio je kraju njihova braka".

White i Nelson u braku su bili od 2005. do 2011. godine, kad su u Nashvilleu priredili "razvod party" kako bi proslavili vrijeme provedeno zajedno.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.