Jay Leno u suzama se oprostio od "The Tonight Showa"

Screenshot: YouTube

NAKON 22 godine za korimilom jednog od najgledanijih američkih talk showova, NBC-jeva "Tonight Showa", Jay Leno oprostio se od vođenja emisije. Zamijenit će ga Jimmy Fallon, kao što je i najavljeno u travnju prošle godine.

Country zvijezda Garth Brooks i glumac Billy Crystal, prvi Lenovi gosti u svibnju 1992., nastupili su i u posljednjoj emisiji. Osim njih pojavili su se i Oprah Winfrey, Jack Black, Kim Kardashian i Carol Burnett. 

Jimmy Fallon (39), koji dolazi na Lenovo mjesto, dosad je vodio "Late Night" koji se prikazuje nakon "The Tonight Showa".

Druga je novost da se emisija vraća u svoje njujorško sjedište odakle je premještena 1972. u Los Angeles kad je emisiju vodila još jedna legenda američke televizije - Johnny Carson.

"Nisam nesretan, radi se o važnoj emisiji i jako sam sretan da sam je uspio održati na vrhu gledanosti", izjavio je Jay Leno Los Angeles Timesu u intervjuu objavljenom ovog tjedna.

Redovito s približno 3,8 milijuna TV gledatelja, Jay Leno imao je najvišu gledanost bez obzira na dob gledatelja, u usporedbi sa suparnicima sa CBS-a Davidom Lettermanom i ABC-a Jimmyjem Kimmelom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.