"Jurski svijet": Samo jedan dan nas dijeli od dugoočekivanog filmskog spektakla

Foto: Press

JOŠ REALNIJI i strašniji "Jurski svijet" - nevjerojatno filmsko ostvarenje koje nam sutra na velika platna ponovno dovodi dinosaure. Napeta akcija, vizualno moćna i zastrašujuće uzbudljiva, držat će vas na rubu sjedala do samoga kraja. Gledajući film, naći ćete se u luksuznom tematskom parku u kojem se nalaze najveća i najzanimljivija živuća prethistorijska stvorenja.

Park se nalazi na otoku nedaleko od Costa Rice i najsuvremenije je čudo tehnologije prepuno atrakcija koje ostavljaju bez daha. Djeca imaju priliku jahati minijaturne triceratopse, posjetitelji se mogu diviti mosasauru koji iskače iz dubina ogromnog bazena kako bi u zraku pojeo mamac od velike bijele psine, a zapanjene obitelji sa strahopoštovanjem proučavaju dinosaure svih veličina i oblika koji slobodno lutaju.

No sve krene po zlu kad indominus rex – dinosaur koji nikada nije hodao Zemljom, i čija inteligencija i sposobnosti lova nikome nisu poznate – pobjegne i nestane u džungli. U tom se trenutku svako biće u Jurskom svijetu, i osoba i dinosaur, nađu u velikoj opasnosti. Počinje rat za preživljavanje i nijedan dio najvećeg tematskog parka na svijetu više nije siguran.

Film "Jurski svijet" režirao je Colin Trevorrow, a u glavnim su ulogama Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Vincent D’ Onofrio, Omar Sy i Irrfan Khan.

"Jurski svijet" u hrvatska kina stiže sutra, 11. lipnja 2015., u distribuciji Blitz film i video distribucije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.