Kako je Kim Kardashian otela dečka Hrvatici Bianki Kamber

ZVIJEZDA nove sezone kanadske inačice popularnog showa "The Bachelor" je lijepa Bianka Kamber, a mnogi ne znaju da je riječ o Kanađanki hrvatskih korijena.

Bianka je postala favoritkinja showa, a mnogi će je pamtiti po još jednom detalju. Naime, Bianka je bivša djevojka Krisa Humphriesa koji je "naše gore list" ostavio zbog Kim Kardashian  s kojom je u braku bio u jednom od najkraćih showbiz brakova.

Biankina majka je iz Fojnice, a otac je Dalmatinac. Gotovo savršeno govori hrvatski i domovinu posjećuje kad god joj se za to pruži prilika.



Ova je palijativna patronažna sestra medijsku pažnju zaslužila vezi sa slavnim košarkašem, ali sada pokušava stvoriti nove temelje u novom showu koji je ponovno na nju privukao pažnju medija. Nažalost, tabloidi se često vraćaju upravo na njenu vezu s Krisom, a ona rado priča o danima kada je njezin bivši govorio kako mrzi gledati reality show “Keeping Up With Kardashians” te da Bianka izgleda puno bolje od Kim.



Ona i Kris upoznali su se u jednom noćnom klubu u Torontu, a nakon što ga je odbila, on je preko njezinih prijatelja nabavio njen broj, bio uporan, a ona mu na kraju nije mogla odoljeti. Međutim, vezu im je razorila Kim Kardashian, a Bianka se s Krisom nije čula ni nakon razvoda od Kim jer ne želi s njim imati bilo kakve odnose niti mu se ima namjeru vratiti.

"Krenula sam dalje. Kris je propustio šansu, a dovoljno je štete učinjeno", zaključila je Bianka, prva pobjednica prvog kanadskog "The Bachelora".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.