Kako je nova serija History Channela od Obame napravila Sotonu

Foto: Twitter

"BIBLIJA" je nova mini-serija History Channela koja je s emitiranjem počela 03. ožujka, a s obzirom na njenu veliku popularnost bilo je samo pitanje vremena kad će netko od obožavatelja primijetiti sličnost glumca Mohamena Mehdija Ouazannija i predsjednika Obame.

A to ne bi niti približno samo po sebi bilo dovoljno da postane hit na internetu da ne postoji još jedna "mala" činjenica. Ouazanni, naime, u seriji igra Sotonu, pa se screenshot iz epizode emitirane ove nedjelje kojim se potvrđuje velika sličnost između njega i Obame prilično brzo proširio društvenim mrežama i svjetskim medijima. I, kako je bilo za očekivati, od History Channela napravila novu najveću zanimaciju kritičarima.

Producenti serije su Mark Burnett i njegova supruga Roma Downey. Burnett je tijekom karijere donirao novac demokratima, ali producira i Trumpov reality "Celebrity Apprentice" te je radio na seriji "Sarah Palin's Alaska". S druge strane, njegova je supruga vrlo religiozna, a osim ove serije producira i kršćanski show za djecu "Little Angels", smatrali su bitnim spomenuti novinari Hollywood Reportera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.