Kako razmišlja 27-godišnja online djevica: Stvarno sam lijepa, iznenadilo bi me da me netko odbije

Foto: Elizabeth Raine

UNATOČ tomu što svoju aukciju namjerava započeti 1. travnja, na svjetski dan šaljivdžija, Elizabeth Reine, "nasljednica" pionirke prodavanja djevičanstva online Catarine Migliorini, tvrdi da je odlučna u svojemu naumu.

Elizabeth tvrdi da ima 27 godina, da studira medicinu i da svoje djevičanstvo prodaje zbog "uzbuđenja, razvoja i dobrog financijskog bonusa" (nada se da će dobiti 400.000 dolara), a najboljem ponuđaču nudi spoj dug 12 sati tijekom kojeg će joj on oduzeti nevinost. Osim toga, 35 posto dobivenog iznosa namjerava uplatiti u humanitarne svrhe.

>> Još jedna online djevičanska akcija

I iako njezina prethodnica Migliorini svojim potezom nije baš najbolje prošla, Elizabeth je odlučna u namjeri da ideju provede u djelo, što je potvrdila i za srpski Blic. Zasad još uvijek ne pokazuje svoje lice, što je obećala napraviti nakon što aukcija završi, ali otkrila je da ima zelene oči. Osim toga, visoka je 178 cm i teška 59 kg: "Pretpostavljam da će neki muškarci odustati od aukcije jer mi ne vide lice, ali to je žrtva na koju sam spremna. Nekoliko sudionika koji pred kraj nadmetanja budu u vrhu, dobit će mailom moje portrete. Njima ću omogućiti da povuku ponudu ako im se ne svidim, iako bi me to iznenadilo jer sam prilično lijepa", poručuje.

Objasnila je i da njezini bližnji znaju što radi: "Nikada ne bih sakrila ovakvu stvar od bliskih ljudi. Moji roditelji razmišljaju slično meni i nije im bilo teško razumjeti me. Brat se ne slaže s mojom odlukom s moralne točke gledišta, ali poštuje moj izbor".

Također, dodala je i da 400.000 dolara nije iznos ispod kojeg ne bi išla: "Jednoj Brazilki je ponuđeno 400.000 dolara za nevinost i ja bih bila jako sretna kad bih dobila takvu sumu. Ipak, to nije moja cijena i nije maksimum. Ovo je ipak aukcija". Za kraj je dodala i da će dio novca dati u dobrotvorne svrhe jer "zna da postoje ljudi koji nisu imali sreće u životu kao ona".

Elizabeth je kazala da će svoju nevinost, ako to bude potrebno, dokazivati uz pomoć medicinskog pregleda i poligrafa, a dok se stvari ne zakuhaju ne preostaje nam ništa drugo nego pričekati i vidjeti što je od svega ovoga istina i kako će se situacija na kraju odviti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.