Konačno se odlučio: Kerum se razvodi od supruge Anke, Fani će uskoro postati gospođa Kerum!

FANI HORVAT mora da je laknulo. Splitski gradonačelnik Željko Kerum konačno je prelomio i sudu predao tužbu za razvod od svoje supruge Anke, s kojom ne živi otkako je javno obznanio svoju vezu s Fani početkom svog mandata krajem 2009. godine.

Imovinu već podijelili

Brakorazvodna parnica Kerumovih prije svega je tehničko pitanje i ne bi trebala dugo potrajati. Djeca Joško i Neva punoljetni su i sud se neće morati zamarati oko toga kome će pripasti te kolika će biti naknada za uzdržavanje. 

Pitanje imovine trebalo bi se riješiti posebnim građanskim postupkom, no sva je prilika da do toga neće ni doći, s obzirom da su se Anka i Željko Kerum već razdijelili. Joker je pripao sinu Jošku, a Anki hotel Central u središtu Splita te još par atraktivnih nekretnina u Splitu, Zagrebu i Podstrani.

Fani bila cura, a Anka supruga

Od podijele imovine, Kerumu je kud i kamo teži problem bio reguliranje bračnog statusa. Zbog ambivalentnog stava - živi sa Fani, još uvijek je u braku s Ankom - bilo je i problema prilikom ispunjavanja kartice saborskog zastupnika. Premda zakon nalaže da se navede i imovina bračnog druga, Kerum je, očito ne znajuć' što će, rubriku ostavio praznom.

Nezgodno je Kerumu bilo i kada je odgovarao na pitanja o statusu u sudnici suca Mije Galiota povodom tužbe novinara Damira Petranovića. Kerum se nikako nije mogao odlučiti tko mu je zapravo supruga. Zakonita Anka ili Fani s kojom živi i dobiva djecu.

Sada tih problema više neće biti. Fani će konačno postati gospođa Kerum, čime će, zasigurno, ispuniti svoj veliki životni san.

Brak Anke i Željka izdržao 23 godine

Nije se Kerum tek tako dao nagovoriti na razvod od Anke, koja, pak, na tako nešto nije niti pomišljala. U braku su bili više od 20 godina, uzeli su se na dan kada je Željko osnovao firmu 1989. godine. Anka se stalno nadala da će se Željko urazumiti i vratiti obitelji. No, ljubav prema Fani bila je ipak jača. Pretpostavlja se da je nakon što je po drugi put ostala trudna, Fani pojačala pritisak na Keruma da konačno stvari i na tom planu dovede u red.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.