"Kraljica je gola": Talijanski tjednik objavio 50 fotografija gole Kate Middleton



TALIJANSKI magazin je došao na "loš glas" zbog objave golišavih fotografija Kate Middleton, ali i zbog činjenice da je u vlasništvu članova obitelji Silvia Berlusconija.

Na početku izvanrednog broja na 38 stranica, urednik časopisa Alfonso Signorini najavljuje "izvanrednu reportažu" u kojoj se po prvi put buduća kraljica Engleske pojavljuje u "prirodnoj pozi"  te dodaje kako nitko nije savršen, pa tako ni članovi monarhije.

Naime, nepokolebljivi urednik Alfonso Signorini još je ranije medijima kazao kako ga čak ni izravni poziv same kraljice neće spriječiti da objavi specijalno izdanje magazina Chi nazvano "Scandalo Corte: La Regina è nuda!" (Dvorski skandal: Kraljica je gola!)u potpunosti posvećeno goloj Kate Middleton u kojem će objaviti čak 50 fotografija zbog kojih su se na udaru već našli Irish Daily Star i francuski magazin Closer.



The New York Post, u vlasništvu Ruperta Murdocha, ponudio je Closeru čak 185 tisuća funti za fotografije. Međutim, cijena je kasnije pala i zadržala se između 130 i 160 tisuća funti.

Oba magazina, Chi i Closer, u vlasništvu su obitelji Berlusconi, a menadžerica je Marina Berlusconi, kći "zloglasnog" bivšeg premijera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.