La Chameleon: Lady Gaga glumi u "Machete Kills"



NASTAVAK filma "Machete" pod nazivom "Machete Kills" okupio je zavidnu glumačku ekipu. Iako je  postava bila javnosti poznata nekoliko mjeseci, ovog tjedna otkriveno je kako se u filmu pojavljuje i Mother Monster, točnije, Lady Gaga.

Osim što je snimila svoju debitantsku filmsku ulogu, Gaga je pozirala i za poster. Vijest je objavio sam Robert Rodriguez na Twitteru: "Upravo sam završio sa snimanjem s Lady Gagom na 'Machete Kills', isprašila je jako puno stražnjica!". Kasnije je i Gaga je potvrdila vijest na Twitteru: "Istina je, ostvarila sam debitantsku glumačku ulogu u nevjerojatnom 'Machete Kills' Roberta Rodrigueza i jako sam uzbuđena! Ah! Snimanje je bilo ludo."

Gagin lik La Chameleon je, naravno, ubojita seksi cura koja eliminira sve što joj stane na put. Na posteru za film Gaga je pozirala u donjem rublju zagrnuta krznom vučjaka.

Podsjetimo, glavnu ulogu u filmu ima Danny Trejo, a osim njega glume i Amber Heard, Sofia Vergera, Zoe Saldana, Jessica Alba, Danny Trejo, Charlie Sheen i Alexa Vega.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.