Lažna otmica u stilu "Nestale" potresa SAD: "Sve je namještaljka"

Foto: Facebook

MOGUĆE da je jedna Amerikanka po imenu Denise Huskins, inače iz Kalifornije, ili onaj tko već stoji iza ove otmice, bila inspirirana filmom "Nestala" ("Gone Girl") jer se njen slučaj po mnogočemu može usporediti s ovim filmskim hitom.

Huskins je, naime, prije nekoliko dana "oteta", a u potragu se uključio i FBI, kao i oko stotinu članova zajednice, odnosno volontera, te preko 40 policajaca.

Velika akcija traženja rezultirala je neočekivanim otkrićem - radilo se o namještaljci u kojoj je, koliko se zasada zna, sudjelovao i njen dečko, Aaron Quinn. Tamošnja nadležna policijska postaja izvijestila je, kako prenosi Daily Mail, da je cijela stvar na kraju ispala "uzaludno trošenje policijskih resursa".

"Denise Huskins i Aaron Quinn uzrokovali su trošenje novca, vremena i truda ne samo policijskih službenika već i cijele zajednice, a osim toga, što je još gore, odvukli su pozornost od drugih slučajeva i ljudi kojima smo bili stvarno potrebni", rekao je vidno uzrujani policijski inspektor Kenny Park na konferenciji za novinare koja se održala u srijedu.

A sve je počelo prije nekoliko dana kada je prijavljena otmica 30-godišnjakinje, inače fizikalne terapeutkinje, koja je, navodno, nestala iz stana svog dečka, a uskoro je za nju zatražena i svota u iznosi od 8500 dolara.

Huskins se nakon toga nakratko pojavila u blizini svog doma, no potom je ponovno nestala, a trenutno je, pretpostavlja se, u bijegu. Još uvijek se nagađa koji su stvarni razlozi koji stoje iza ove namještaljke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.