Ljudska Barbika dobila društvo: Upoznajte Olgu Oleynik

Foto: Facebook

UKRAJINKA Valeria Lukyanova, svijetu je najpoznatija kao ljudska Barbika koja je slavu stekla zahvaljujući svojem uskom struku, velikim, staklenim očima i naravno, pozamašnom poprsju.
21-godišnja Lukyanova sebe naziva "najpoznatijim internet fenomenom u Rusiji", a dala si je nadimak "Amatue," što znači "Božica Sunca". Ona dolazi iz Tiraspola, a na svom YouTube profilu, trenutno ima 466 "uploadanih" videa s preko 16 milijuna pregleda i čak 535 tisuća Facebook sljedbenika.

Nakon što se nedavno posvađala s kolegicom, također ljudskom lutkom, Anastasiyom Shpaginom, Valeria gotovo da je ostala bez prijatelja. No, nedavno je obnovila svoje prijateljstvo s 24-godišnjom Olgom Oleynik, koja također želi izgledati poput lutke. Ovaj "lutkarski dvojac" upoznao se putem interneta prije pet godina.

"Željele smo vidjeti koliko smo slične. Imamo istu frizuru, šminku, čak se i oblačimo vrlo slično. Naši prijatelji su bili sigurno da smo sestre. Mi to doista jesmo, samo u duhovnom smislu. Imamo isti životni stil", naglasila je Olga.

Svoju duhovnu povezanost ovaj je "dream team" dvojac nedavno odlučio i unovčiti i to tako da naplaćuje svoja spiritualna predavanja po 50 funti. Također uskoro se planiraju preseliti u Ameriku, jer tamo živi Olgin dečko. Njihov je cilj, kažu, "poharati svijet modelinga koji nakon njih zasigurno više neće biti isti".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.