Lopov opljačkao garderobu milijunašice pa medijima javio da je puna lažnjaka

Screenshot: YouTube

AMERIČKA milijunašica Theresa Roemer voljela se javno hvaliti svojom ogromnom garderobom koja se prostire na tri kata i skriva odjeću vrijednu milijune dolara.

Priznala je kako je samo na gradnju garderobe potrošila 500 tisuća dolara, a zatim ju je napunila skupocjenom odjećom, cipelama, torbama i nakitom. "Na trećem katu nalaze se sva moja krzna i veliki šeširi, zatim se spiralnim stepenicama spustiš na drugi kat. Tamo sređujem svoju kosu i šminku, a tu se nalaze i Louis Vuitton i Gucci cipele. Na prvom katu biram nakit i torbe", ispričala je Theresa. 

Prije dva tjedna lopov je provalio u njezinu garderobu i ukrao joj Birkin torbe i nakit u vrijednosti od milijun dolara. Tako je barem tvrdila Theresa, ali s njezinom tvrdnjom ne slaže se lopov koji ju je opljačkao.

On je novinama Houston Press javio da je su predmeti koje je ukrao iz garderobe, uključujući i "dizajnerske" torbe, zapravo - lažnjaci. Poslao im je i nekoliko komada kao dokaz te objasnio da je kontaktirao Theresu i tražio pola milijuna dolara da ovu informaciju zadrži za sebe. Ako ne pristane na to, zaprijetio je da će medijima otkriti kako se milijunašica zapravo hvalila lažnjacima.

Theresa nije pristala na ovu ucjenu pa je lopov ostvario svoju prijetnju i sve javio novinarima. Bogatašica sada tvrdi kako nikada nije rekla da se u njezinim ormarima kriju samo skupe stvari, iako se prilikom predstavljanja svoje garderobe na sva usta hvalila isključivo njima.

Policija još uvijek nije pronašla nezadovoljnog lopova i istražuje slučaj.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.