Luksuz na kotačima: Kamper vrijedan 2 milijuna dolara



OVAJ motorizirani i prilično luksuzan "dom na kotačima", proglašen je najultimativnijim kamperom na svijetu.  Dizajniran od strane tvrtke "Volkner Mobil", kamper pod imenom "Performance Bus" zapravo se krije 12 metara dugačka palača koja nudi ekskluzivnu i vrlo komfornu varijantu putovanja. Također, ono što ga razlikuje od ostalih skupocjenih kampera jest i garažno mjesto za vaš Ferrari ili Lamborghini.

"Naša je filozofija izgraditi vozilo koje će karakterizirati visoka doza luksuza, no i praktičnosti. Također, nudimo i komfor koji ćete naći u malo kojem kamperu tih dimenzija. Doista, njime možete putovati bilo kamo na svijetu", rekla je Stephanie Volkner iz  Volkner Mobila.

Početna cijena mu je oko 1,2 milijuna dolara, dok je izdanje s punom opremom procijenjeno n na 2 milijuna dolara. Kupci ovog doista ekskluzivnog kampera mogu birati razne dodatne elemente poput kožnih sjedala ili obloga od pravog drveta u kuhinji ili kupaonici, prenosi Daily Mail.

U cijenu izdanja s punom opremom uključeni su i golemi frižider, perilica suđa, mikrovalna pećnica, surround sistem zvuka i LCD televizor. Za njegovu izradu potrebno je oko 12 mjeseci .

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.