Mario Petreković uspostavio dijagnozu celebovima: Zagrebačka špica preselila u Optiku Stepinac

OVE SUBOTE ujutro zagrebačka špica smjestila se u Bakačevu 5.

Posjetitelji su obavili "kontrolu vida" kod "doktora" Marija Petrekovića, sjeli za volan atraktivnog crnog Lamborghinija, razgledavali najnovije modele sunčanih i dioptrijskih naočala te se pritom posladili kolačima i nazdravili pjenušcem.

Povod ovog špica partyja bilo je svečano otvorenje najnovije poslovnice optike i poliklinike Stepinac u samom centru grada. Iva Jerković, Korana Gvozdić, Tonka Mandić i Daniel Delale samo su neka od poznatih hrvatskih lica koja su uveličala ovaj događaj i počastila se nekim od ekskluzivnih modela najatraktivnijih svjetskih optičkih brendova. Mario Petreković, u ulozi oftalmologa, pobrinuo se da svatko sazna svoju "pravu dioptriju", a vrhunski pregled obavljan je u Lamborghini optici na četiri kotača. Optika Stepinac nudi sve na jednom mjestu: kvalitetu, funkcionalnost i ekskluzivu.

Za sve one koji se pitaju kakve veze ima Lamborghini s optikom, jedna zanimljivost: Lamborghini nije samo auto brand – svjetski su poznate i Lamborghini linije naočala, samo za prave znalce.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.