Mlada DJ zvijezda Omnia u Mansionu

Foto: Press

ZAGREBAČKI Mansion predstavlja novo DJ gostovanje u utorak 30. travnja uoči Praznika rada. Ravno sa svjetskih pozornica mlada DJ zvijezda Omnia prvi put stiže u Zagreb.

Omnia je novo DJ i producentsko ime na svjetskoj trance i progressive sceni. Posljednju godinu pamtit će po ulasku na prestižnu ljestvicu Top Dj Mag 100 gdje je zauzeo 58. mjesto i čime se istaknuo kao jedno od najznačajnijih imena europske elektronske scene. Danas je DJ OMNIA jedno od najtraženijih mlađih imena, a nakon rasprodane turneje nastupa i na prestižnim svjetskim glazbenim događanjima (Ultra Music Festival, A State of Trance turneja velikana Armin van Buurena), te u najpoznatijim svjetskim klubovima.

Nastup u zagrebačkom Mansionu pravo je zagrijavanje za ono što nas očekuje ovog ljeta u najboljem klubu na Jadranu - novaljskoj Papayi. O 24. – 26. srpnja očekuje vas Beach Odyssey Festival. W&W, Omnia, Arty, Orjan Nilsen, First State, Aly & Fila samo su neka od imena koja će nastupiti u još jednom uzbudljivom festivalskom tjednu kluba Papaya. Osim sjajnog Omnie na Papaya partiju u Mansionu očekuju vas i nastupi već poznatih Papaya rezidenata i DJ-a.

Ograničeni broj ulaznica za nastup Omnie može se kupiti po promotivnoj cijeni od 30 kuna u sustavu Eventima. Kupnjom ulaznice sudjelujete u nagradnoj igri koja Vam može osigurati mjesto na jednom od najzanimljivijih evenata ovog ljeta u klubu Papaya Beach Odyssey Festivalu.

Sve informacije vezane uz klub i programe Mansiona možete pronaći na web adresi www.mansion.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.