Mlada skinula veo, a mladoženja poručio: Želim razvod!

Foto: Guliver Image/Getty Images

MLADOŽENJA iz Saudijske Arabije razveo se od svoje mladenke prve bračne večeri nakon što je prvi put vidio njezino lice kad ih je fotograf zatražio da poziraju za vjenčane fotografije.

Par iz Medine pristao je na dogovoreni brak iako se nikad prije nisu susreli, ali kad je mladenka nakon vjenčanja maknula veo koji joj je prekrivao lice i nasmiješila se u kameru, njezin se novopečeni suprug zgrozio, piše Daily Mail. Ona je na to briznula u plač, a svatovi su za to vrijeme pokušavali riješiti situaciju.

Ipak, to im nije uspjelo. "Mladoženja je kazao da nije imao priliku vidjeti lice svoje buduće supruge prije vjenčanja. Kad je zatražio razvod, mladenka se srušila u nesvijest, a vjenčanje je pretvoreno u noć suza", pišu saudijski mediji.

Vijest je na društvenim mrežama dočekana bijesom: "Izazvao je veliku bol svojim neodgovornim ponašanjem i zaslužuje patnju", "Trebao bi cijeniti ljepotu karaktera, a ne lica", "Nažalost, mnogi su mladi ljudi danas zainteresirani samo za izgled i ignoriraju prave vrijednosti", "Neka joj Bog pošalje boljeg muža koji će je cijeniti zbog onoga što jest", samo su neki od komentara.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.