Moguai i Niki Belucci u Culture Clubu Revelin

Foto: Press

MOGUAI je stekao status jednog od najinovativnijih i najtraženijih DJ-a i producenata svoje generacije. Tijekom svoje vrtoglavo uspješne karijere njegov nevjerojatan talent i rad u studiju, te očaravajući DJ setovi donijeli su mu svjetsku slavu. Početkom 2010. godine postao je jedan od rijetkih DJ-a  koji su ušli u Deadmau5-Mau5trap label. Već u travnju iste godine izdao je svoj prvi album "We Ar Lyve" koji je predstavljen singlovima "Lyve"/"Imperial" i "Nyce"/"Blau".  Najpoznatiji je po svom hitu iz 2002. "U Know Y" i ranijem hitu "The Rock" koji je kao sample koristila rap grupa Audio Two.

Moguai je poprilično tražen u posljednje vrijeme, posebno ako se imaju u vidu remiksi koje je radio za poznata imena kao što su Beyonce, Britney Spears, Underworld, RyeRye, Robyn, a tu treba još istaknuti i veliki uspjeh remixa s Fatboy Slimom – "Ya Mama". Pored svega spomenutog u najavi je i novi album koji potpisuje Mau5trap label, a iza kojeg stoji dobro poznati Deadmau5. Ali to nije sve. Potpuno iznenađujuće, upravo je objavljen EP "Oxygen", koji također potpisuje Mau5trap label. Ovaj EP nosi dva singla, originalnu naslovni track  i remiks za koji je zadužen Jacob Plant.

Moguai u Culture Club Revelin stiže 27. lipnja, a ulaznice su u pretprodaji po 70 kn i 120 kn za VIP područje. Na dan koncerta koštaju 100 kn i VIP 150 kn.



28.6.2014 na pozornicu Culture Cluba Revelin popet će se popularna mađarska DJ-ica, Niki Belucci, koja je uvijek rado viđena gošća u Dubrovniku. Niki je ostavila značajni trag u svijetu sporta, točnije gimnastike, ali se nažalost prestala baviti sportom već u 15. godini zbog ozbiljne ozljede.

Karizmatična ljepotica može se pohvaliti s više od 30 naslovnica časopisa za koje je pozirala. Redovita je gošća svjetskih klubova, a ima golemo iskustvo i u programima komercijalnih televizija. Jedna od rijetkih čije ime prepoznaju svi, jedna od rijetkih koju podjednako vole i djevojke i muškarci, te jedna od rijetkih koju slušaju i cluberi, ali i oni koji više vole vizualni doživljaj. Simbol ljepote, erotizma, slobode, seksualnosti, i nadasve kvalitetne klupske glazbe, vrhunske izvedbe, te izvrsne interakcije s publikom, Niki je upravo DJ-ica čija energija i karizma plijeni pažnju svih, zato budite spremni na nastup koji će vas oboriti s nogu!

Kako bi cijelu atmosferu doveli do usijanja Niki Belucci pridružit će se i atraktivne Dreamgirls sa svojim vrućim plesnim točkama, performansima u čašama za šampanjac i kupanjem u jacuzziju.


Cijene ulaznica u pretprodaji 70 kn /VIP 120 kn, a na dan koncerta 100 kn i VIP 150 kn.

Prije svakog nastupa publiku će rasplesati dežurna rezident ekipa: Speed, Audiometric crew i DANCElectricPHILIPE!

Svoje ulaznice možete potražiti na sljedećim pretprodajnim mjestima:

Caffe BRAZIL – DOC

Sport caffe BALUN – Mokošica

Caffe Bar PARADISO

Caffe Bar CASABLANCA

Caffe Bar MICRO

Caffe Bar DIX

Caffe Bar LAUS (TC MERCANTE)

Lounge Bar CULTO

Caffe Pizzeria BLUE PLANET

Club 23

Caffe Bar Zino

Caffe Bar B4Revelin
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.