Može li Klapa s mora do finala: Kakav im uspjeh predviđaju bivši eurovizijski predstavnici

Screenshot: YouTube

U TIJEKU je prva polufinalna večer Eurosonga tijekom koje će hrvatski predstavnici pokušati izboriti plasman u finale.

Posljednji je put to pošlo za rukom Igoru Cukrovu i Andrei Šušnjari 2009., a kakav uspjeh predviđaju momcima iz klape odlučili smo provjeriti kod nekih bivših eurovizijskih predstavnika.

"Klapi želim sve najbolje i nadam se da će se plasirati u finale. Volio bih da ostvare dobar plasman iako će to biti teško, ako je suditi po kladionicama", rekao nam je Boris Novković koji je 2005. na Eurosongu osvojio 11. mjesto.

"Iako mnogi misle da klapa nije za Eurosong moram priznati da me pjesma ugodno iznenadila. Sviđa mi se odabir pjevača i vedrina koju su unijeli u projekt. Osobno poznavajući logiku glasovanja na Eurosongu moram reći da je teško očekivati ulazak u finale i visoki plasman. Međutim nikad se ne zna, stoga ću večeras držati palčeve za hrvatsku pjesmu. S obzirom da sam ja posljednji natjecatelj koji je odveo Hrvatsku u finale želim da nastave mojih stopama. Naprijed "Mižerja", rekao nam je Igor Cukrov.

"Nek im Bog da sve najbolje. Moja je zamjerka jedino što to nije klapa već boy bend", kaže Zrinko Tutić, koji je s Majom Blagdan na Eurosongu osvojio visoko četvrto mjesto.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.