Na Zrće ovo ljeto stižu Eve i DJ Muggs iz Cypress Hilla

FESTIVAL "Fresh Island", koji svi s nestrpljenjem čekaju, u prvim danima proljeća najavljuje prve top r'n'b i hip-hop glazbene zvijezde koje će u tjednu od 5. do 8. srpnja nastupiti na popularnoj plaži Zrće, u klubovima Papaya i Aquarius. Premijerno u Hrvatskoj nastupit će DJ Muggs, inače osnivač Cypress Hilla, a moći ćete ga slušati 6. srpnja u Aquariusu. Osim što je član i producent grupe Cypress Hill, producirao je čitav niz hitova za hip-hop izvođače.

Mnogi ga svrstavaju među pet najutjecajnijih hip-hop producenata svih vremena, a njegov status potvrđuje impozantna brojka od 20 milijuna prodanih nosača zvuka. Nakon toga, 7. srpnja nastupit će Eve. Seksi glazbenicu i glumicu moći ćete slušati u Papayi u sklopu Fresh Island Festivala. Uz Eve i DJ Muggsa, nastupit će i najutjecajniji regionalni hip-hop bendovi poput Generala Woo-a, VIP+Struka i Frenkie.

Osim toga, pojavit će se i DJ Revolution te Punchline, DJ Soul Clap, Miss Stylee, Nefew i DJ Dirty Hairy. Early bird ulaznice možete kupiti po cijeni od 179 kuna, a iste te VIP ulaznice možete dobiti po cijeni od 299 kuna. Možete ih naći kupiti na: www.papayashop.com.hr, www.eventim.hr, www.entrio.hr te u Leggeiro Baru u Avenue Mall, One Way Ljubljana, Aquarius CD Shopu te Drinx Baru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.