Na koje se Srpkinje lože Hrvati

Foto: GC, Instagram, Facebook, Guliver Image/Getty Images; Screenshot: YouTube

IMAMO popis Hrvatica na koje se Srbi najviše pale, o čemu smo nedavno pisali, a sada je na red došlo i pitanje o tome koje su to Srpkinje na koje se najviše lože Hrvati.

Povod cijeloj priči bila je naša predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović, "kada su na društvenim mrežama i gotovo svim medijima osvanule njene fotografije u bikiniju", kako piše Kurir.

No, Kolinda se unatoč tome nije ugurala na popis Hrvatica na koje se Srbi najviše pale, ali su zato tu Severina i Jelena Rozga, zatim Nina Badrić, Ana Bebić, Nives Celzijus, Nikolina Pišek, Antonija Mišura, Ena Begović i Nina Morić te Vedrana Rudan.

A mi donosimo popis (vaši su prijedlozi dobrodošli) s deset srpskih ljepotica da vidimo na koje se od njih Hrvati najviše pale.

Evo prijedloga.

Ana Ivanović. Popularna srpska tenisačica. 27 godina. Nedavno je novinske stupce punila zahvaljujući aferi s nogometašem Bastianom Schweinsteigerom.

Bojana Krsmanović. 24-godišnja srpska manekenka. Zbog zanosnih oblina ("Govorili su mi da smršavim, ali ja volim ženske obline i smatram da su one plus"), ali i madeža iznad gornje usne, nazvana i "srpskom Cindy Crawford". Osim na ovoj listi, nalazi se i na Gentleman's Choiceu.

Jelena Ristić, odnosno Đoković. Inače ekonomistica. Supruga Novaka Đokovića s kojim je nedavno dobila sina.

Jovana Švonja. Manekenka koja sve više privlači pažnju svjetskih medija. Nedavno se na Facebooku pohvalila prstenom i zarukama s nogometašem Filipom Đorđevićem. I njezinih fotki možete još naći na GC-u.

Katarina Radivojević. Poznata srpska glumica. Gledali smo je u filmovima "Zona Zamfirova" i "Čarlston za Ognjenku", i drugima. Ima 36 godina i živi u Beogradu.

Milica Dabović. 32-godišnja srpska košarkašica. Često obožavatelje na društvenim mrežama počasti seksi fotkama, a nekoliko puta našla se u izravnom "dvoboju" za titulu najljepše s Antonijom Mišurom.

Nataša Bekvalac. Popularna srpska pjevačica. Ima 36 godina. Jedna je od omiljenih plavuša srpskih medija.

Stanija Dobrojević. 30-godišnja srpska starleta. Poznata po sudjelovanju u Farmi i Survivoru koja čitavu regiju redovito zabavlja polugolim fotkama na društvenim mrežama.

Suzana Mančić. Slavna loto djevojka. Također popularna srpska glumica i pjevačica.

Teodora Tea Berić. Srpska manekenka jedna je od omiljenih onima koji posjećuju Gentleman's Choice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.