Nagovorio djevojku da poveća grudi, a sad savjetuje vas kako da učinite isto

Screenashot: YouTube

ŽELITE predložiti partnerici povećanje grudi, ali se bojite da ne bi najbolje reagirala? Dobra vijest za vas je da postoji priručnik za sve koji bi htjeli da njihova partnerica poveća svoje grudi, ali ne znaju kako bi uopće započeli taj razgovor. Autor tvrdi da samo želi pomoći muškarcima diljem svijeta da dobiju ono što žele od svojih partnerica.

Ivan LeCasque toliko voli velika poprsja da je svoju djevojku nagovorio da poveća grudi za sedam brojeva, samo zato što se njemu to sviđa. Kad je shvatio da je jako uspješan u nagovaranju, ovaj 59-godišnjak je napisao "Priručnik kako je nagovoriti da poveća grudi", a u tome mu je pomogla njegova djevojka Viktorija , koja sad nosi košaricu K. Kad su se počeli viđati, nosila je D.

Na pisanje knjige potaknuo ga je prijatelj, koji je primijetio da je uspješno nagovorio tri žene s kojima se viđao na povećanje grudi, piše Mirror. Iako priznaje da bi neki mogli gledati njegov priručnik kao manipulaciju ženama i mizoginiju, Ivan tvrdi da je ljubav prema velikom poprsju naprosto ugrađena u nečiju osobnost i ne može nestati.

"Prilično sam uvjeren da je to duboka iskonska pojava i imam osjećaj da je interes za velike grudi počeo milijun godina prije nego što se Playboy pojavio. Velike grudi ne volim samo zbog vizualnih razloga, već i zbog osjećaja koji imate dok ih dirate tijekom vođenja ljubavi. Važna je i pažnja koju ona dobiva, moram priznati, i osjećaj bogatstva koji imate, jer tu postoji pravo obilje, zbog čega mislite da je život dobar", pojasnio je autor knjige iz Fort Lauderdalea u Floridi.

Njegova 47-godišnja djevojka Victoria priručnik ne smatra seksističkim, već se potpuno slaže s tehnikama koje on promovira.

"Mislim da nije u redu da žene ne ispunjavaju želje svojih muškaraca. Ako misle da njihovi muževi preferiraju plavuše, trebale bi postati plavuše. Ako žele veće grudi, zašto ne? Zašto ne popustiti njihovim željama i fantazijama? To je zbilja jednostavna operacija i nije skupa, pa zašto onda ne pristati?", pita se Victoria.

Dosad je prodano 3500 kopija priručnika diljem svijeta, a Ivan tvrdi da je samo jedan muškarac tražio povrat novca. "Svi tvrde da moji savjeti pomažu, imam mnoštvo svjedočanstava muškaraca koji su slijedili moje savjete i bili uspješni. Ako vam je toliko važno da ona ima velike grudi, zašto ne biste iskoristili priliku da je pitate o tome", poručuje Ivan.

Ivan je inače zaposlenik u tehnološkom sektoru, a priznaje kako ni on nije isprva bio uspješan u nagovaranju partnerice na povećanje grudi.

"Kad sam to prvi put spomenuo svojoj prvoj supruzi, nije prošlo dobro. Otkrivali smo jedno drugom maštarije, uz obećanje da će ih druga strana ispuniti. Rekao sam joj da želim da ima veće grudi, ali završilo je katastrofalno. Tijekom vremena sam shvatio da nisam dobro prodavao koncept, što je bio razlog zašto sam se odlučio za priručnik", tvrdi.

Njegov brak je propao, a Ivan je odlučio biti iskren od početka prema novim partnericama o ljubavi prema velikim grudima, Uskoro je njegova iskrenost bila nagrađena.

"U sljedećoj ozbiljnoj vezi, odmah sam rekao partnerici da je to nešto što želim, a ona se uzbudila i rekla da će to napraviti", ispričao je. Njegova druga supruga već je povećala grudi, no on ju je potaknuo da ih poveća ponovno. "Shvatio sam da postoji način da to kažete uzbudljivo, a svi vole kad je nešto uzbudljivo", otkriva.

Iako je povećala grudi, brak s drugom suprugom nije izdržao, a nakon njega je Ivan 2010. upoznao Victoriju. Tada mu je prijatelj savjetovao da napiše knjigu i podijeli svoju tehniku s drugima. "Isprva je knjiga bila dosta sirova, trebalo je puno uređivanja. U nekim trenucima bi mi Victoria rekla da nešto ne zvuči dobro, da trebam paziti u kojem trenutku treba nešto reći i da opišem osjećaje koji vladaju tijekom vožnje na operaciju", prisjetio se.

Dodaje da je bio šokiran kad se priručnik počeo prodavati. Victoria tvrdi da knjiga pomaže muškarcima da oblikuju svoju savršenu ženu, a ženama da se osjećaju snažno i seksi. Ivan je dosad potrošio više od 200.000 kuna na plastične operacije partnerica, od čega je više od pola potrošio za Victorijinu, a tvrdi da je pošteno da muškarac plaća cijenu plastične operacije.

"Tipično je da muškarac plaća večeru, pa je normalno da plati i ovo. Ona će nositi okolo dodatni teret, pa je razumno da ću ja platiti operaciju", ističe. Tvrdi da se uloženi novac muškarcima ipak vrati.

"Novac koji sam potrošio za operaciju vratili smo tako što Victoria nikad ne dobiva kazne za prebrzu vožnju. Svi reagiraju na nju, očito je odlučila imati veće grudi nego što većina žena želi imati. Muškarci zastanu usred rečenica kad je vide, a žene ih zatim udaraju laktovima. Nedavno smo putovali u Meksiko i čuli smo kako jedna žena viče: 'Bože, pogledajte one grudi!'. Kad idemo kupovati donje rublje, ne postoji ništa što joj pristaje", pohvalio se Ivan.

Victoria je u Sjedinjene Američke Države stigla ilegalno s majkom i bratom iz Meksika, no otada je postala američka državljanka. Tvrdi da povećanja grudi tempira kako bi pala na posebne prigode, poput Ivanovih rođendana.

"Povećamo ih na njegov rođendan, tako da je to poklon za njega. Mislim da u vezama morate imati neke promjene, a veza postaje dosadna ako ste stalno ista osoba, intelektualno i fizički. Kako se vaše grudi povećavaju, tako vaše samopouzdanje raste, osjećate se seksi", tvrdi.

Ivan sam nikad nije išao na plastične operacije, no tvrdi da muškarci koji se odluče za pomoć njegovog priručnika trebaju biti spremni na to da ih partnerica to traži.

"Victoria mi je ispričala da je svog prvog muža, koji je htio da poveća grudi, upitala zašto on ne poveća penis. Mislim da svaki muškarac koji to traži od svoje žene, treba biti spreman na istu žrtvu", rekao je.

Iako voli veliko, postoji granica do koje misli da se grudi mogu povećavati. Neki misle da ju je Victorio prošla, ali on se ne slaže s njima. A ni ona, s obzirom na to da planira novu operaciju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.