Najluđe stvari koje su ih dečki tražili: Od običnih gluposti do pravih perverzarija

Screenshot: YouTube

NA POČETKU veze svi se pokušavaju prikazati u što boljem svjetlu, no nakon što se opuste počnu otkrivati najskrivenije želje, koje su drugoj strani nerijetko čudne. Iako i žene mogu imali "lude" ideje, 17 djevojaka ispričalo je za Elite Daily s kakvim su se prohtjevima svojih partnera susrele i što su napravile nakon toga.

Zlatni dečko

Moj bivši pročitao je "50 nijansi sive" i potom me pitao može li se popiškiti na mene pod tušem. To nažalost nije laž. Kao što možete pogoditi, brzo nakon toga smo prekinuli. On je luđak.

Treći član

Moj bivši dečko pitao me nakon dva mjeseca jesam li za seks u troje. S još jednim frajerom.

Lažni poziv

Moj bivši bio je većinu vremena mamuran pa je od mene tražio da nazovem njegovog šefa i kažem mu da je bolestan. To sam i radila.

Zločesti dečko

Hodala sam s tim dečkom (ako ga tako želite zvati). Na jednom spoju, pokušao me uvjeriti da mogu lako zaraditi 1000 dolara. Sve što sam trebala napraviti jest navući kožnu masku na lice (to je sve što bih nosila) i udarati drugu ženu po stražnjici 30 minuta pred kamerama. Ispostavilo se da je on porno zvijezda. Hodali smo još dva mjeseca.

Veće žensko od mene

Jednom me moj (heteroseksualni?) dečko pitao mogu li mu posuditi sprej za kosu i kremu za lice. Osim toga, stalno je nosio moje donje rublje bez pitanja. Još uvijek hodam s tim čudakom.

Savršena večera

Dečko mi je rekao da dobro operem stražnjicu. Jako dobro. Kako bi je on sutra mogao lizati.

Planer

Jednom sam hodala s likom koji mi je govorio najčudnije stvari. Možda najčudnija stvar koju pamtim jest kad mi je rekao: "Pripremi se, za šest mjeseci imat ćemo analni seks". Zašto za šest mjeseci? Nemam pojma. Osim toga, to nije nešto što samo tako najavite. Ne, ne može.

Koji je pravi odgovor na ovo pitanje?

Ako me nijedan frajer nije pitao da radimo nešto što uključuje moju stražnjicu, jesam li ružna?

Čudni prohtjevi

Dečko je jednom tražio da mu ližem stražnjicu dok je on na sve četiri. Nadam se da se neće prepoznati.

Onaj koji će kad-tad završiti u zatvoru

Jednom me bivši dečko pitao može li zabiti bocu piva u moju vaginu, a potom možemo li tijekom seksa glumiti da je on silovatelj, a ja žrtva.

Oštar njuh

Jednom me bivši dečko zamolio da se otuširam nakon druženja s muškim prijateljima, jer je tvrdio da osjeti na meni njihov parfem. Nisam mu imala srca reći da je to ustvari votka.

Hvatač

Moj dečko se voli zabavljati bacanjem tanjura u Ikei poput frizbija. S obzirom na to da smo tek prohodali, htjela sam mu pokazati da sam i ja jako zabavna, pa sam pristala na tu igru. To me koštalo 125 dolara.

Razmjena

Jednom mi je bivši predložio razmjenu. Ako prestanem pušiti, on će mi dopustiti da ga zadovoljavam dildom. Nažalost, prekinuli smo prije nego što se to ostvarilo.

Umjetnik

Moj bivši i ja smo otišli na izložbu u muzej Metropolitan. Mislim da ga je kombinacija boje i tišine toliko napalila, da je tražio da se seksamo iza jedne od umjetnina. Pristala sam. I kunem se da mi otad zaštitar svako put namigne kad uđem.

Idiot

Računa li se pod sulude zahtjeve njegova želja da ostavimo našu turističku grupu u Izraelu i odemo sami razgledavati Zapadnu obalu, koju su u to vrijeme bombardirali? Jer to je stvarno bilo glupo.

Zbunjeni modni mačak

Jedne noći, nakon izlaska u minici prespavala sam kod svog voljenog, čudnog dečka. Ujutro sam ga pitala može li mi posuditi svoju trenirku da u njoj odem do svog stana. On se vratio s parom poslovnih hlača bež boje, tvrdeći da su one slične trenirci. Na kraju sam otišla kući u njegovim kratkim hlačama, a nakon što sam ismijala te hlače, on mi ih nikad više nije pokazao.

Oni koji su propustili priliku

Nitko nikad nije htio hodati sa mnom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.