Ne pitaju za cijenu: Ovo su najrastrošnije holivudske zvijezde



NEKE se svjetske zvijezde znaju bolje zabavljati od drugih.

I pritom koristiti sve povlastice koje im omogućava velika svota teško zarađenog novca. Postoje oni koji se ne vole razmetati, ali svakako je velik broj i onih koji žele do maksimuma iskoristiti sve što im život pruža pa uistinu žive luksuznim životima, prenosi Huffington Post.

Darovi sebi ili bližnjima te skupocjeni odmori i nekretnine samo su neki od načina na koje ove najrastrošnije svjetske zvijezde troše svoj novac.

Rihanna

Većinu vremena Rihanna je u pokretu, a o svemu najčešće izvještava svoje fanove preko Twittera. Tako smo saznali da joj je omiljena vrsta odmora unajmiti luksuznu jahtu i s prijateljima prilično dugo ploviti Mediteranom pritom trošeći velike količine novca.



Beyonce

Otkad se rodila malena Ivy Blue Carter živi luksuznim životom, a već je bila i na skupocjenom izletu jahtom kamo su je mama i tata poveli u travnju kad su odlučili posjetiti St. Barts. A prije no što je mogla trošiti novac na dijete, Bey je svojem Jayu za rođendan poklonila Bugatti za dva milijuna dolara.



Kim Kardashian

Jednako kao i njezina (možda uskoro) buduća kuma, Kim Kardashian voli trošiti novac na svog dragog. Ona je Kanye Westu za rođendan ovog lipnja poklonila Lamborghini u vrijednosti od "samo" 750.000 dolara.



Beckhamovi


Prije dvije godine šuškalo se da je Posh potrošila nevjerojatnih 1,6 milijuna dolara u samo jednom shoppingu, a za svoj je 34. rođendan od supruga je dobila vinograd u Napi vrijedan više milijuna dolara.



Selena Gomez, Justin Bieber

U rujnu 2011. godine romantični je Bieber unajmio čitav Staples Center u Los Angelesu kako bi on i njegova djevojka Selena mogli nasamo večerati i pogledati "Titanic" u dvorani koja prima 200.000 ljudi. I iako je Bieber dvoranu na korištenje dobio besplatno, procjenjuje se da bi ga taj "spoj" inače koštao barem pola milijuna dolara.

Osim toga, Bieber je na poklon za svoj 18. rođendan od Ushera i svog managera dobio luksuzni automobil vrijedan 100.000 dolara.



Mike Tyson, Robin Givens

Rabijatni boksač svojoj je prvoj supruzi Robin Givens poklonio kadu vrijednu dva milijuna dolara.



Jennifer Lopez


Kad je bila zaručena za Bena Afflecka, J.Lo mu je navodno poklonila 300.000 dolara vrijedan Bentley, a svjetski su mediji izvijestili da je dosad već na svog trenutnog boy-toya Caspera Smarta potrošila više od dva milijuna dolara, kupujući mu odjeću, nakit i druge darove. Osim toga, kod nje je na mjesečnoj plaći od 40.000 dolara.



Simon Cowell, Terri Seymour

Kad je prekinula sa svojim dugogodišnjim dečkom Simonom Cowellom, Terri Seymour navodno je dobila "oproštajni dar" u obliku nekretnine i gotovine, u protuvrijednosti od šest milijuna dolara.



Katy Perry, Russell Brand

Ovaj se dvojac rastao, ali prije toga Katy je Russellu stigla pokloniti 200.000 dolara vrijedan put u svemir koji ga tek očekuje.

Tom Cruise, Katie Holmes

Kao vjenčani dar od Toma Katie je navodno dobila privatni mlažnjak vrijedan 20 milijuna dolara.



Angelina Jolie, Brad Pitt

Angelina često Bradu poklanja zanimljive darove. Tako je glumac dobio motocikl (100.000 dolara), drvo masline (18.500 dolara) i sasvim nedavno, zemljište s vodopadom oko kojeg može izgraditi svoju kuću iz snova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.