Ne propustite najluđi apsolventski provod: Zakintos i Krf ove jeseni čekaju samo na vas!

NAKON  2011. i 2012. godine te dosad najluđih apsolventskih putovanja na grčkom party otoku Zakintosu, gdje su u organizaciji agencije Collegium oko 2.000 studenata zabavljali, između ostalih, Freemasonsi, Connect i Jelena Rozga, u 2013. godini u goste nam stižu Jole i Dubioza Kolektiv, uz poznati Papaya DJ dvojac Frankie Headfors te brojne goste iznenađenja koji će ispratiti još jednu generaciju apsolvenata.

Uz uživanje na prekrasnim plažama, uz doživljaj kolijevke zapadne civilizacije Atene te danonoćno partijanje, trenuci za pamćenje te puno novih poznanstava i prijateljstava ono su što su u tih tjedan dana proteklih godina doživjeli brojni hrvatski apsolventi, a vas to u još boljem izdanju očekuje u 2013. godini.

Ove godine apsolventi imaju priliku uživati i u čarobnom otoku Krfu. Veliko apsolventsko putovanje, pod nazivom "University ROYAL Break 2013." ove godine se održava od 28. rujna 2013. do 7. listopada 2013.

Prijave za putovanje se bliže svom kraju sa već preko 1.100 prijavljenih u samo četiri mjeseca. Zbog ograničenog kapaciteta smještaja, požurite sa prijavom u agenciju Collegium, Zagreb - Tkalčićeva 7/II te Rijeka - Korzo 8.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.