Neka sila bude s njom: Hoće li Felicity Jones biti princeza Leia?

Foto: Getty Images

FELICITY JONES ime je koje je ovih dana izuzetno traženo. Tako su tu 31-godišnju glumicu Disney i Lucasfilm odabrali za glavnu zvijezdu za spin off kultne filmske franšize "Zvjezdanih ratova" u kojem bi trebala zaigrati mladu princezu Leiju.

Jones je nominirana za Oscara u kategoriji najbolje glavne glumice u filmu "Teorija svega" u kojem glumi suprugu Stevena Hawkinga. Ubrzo je postala izuzetno traženo ime u glumačkom svijetu i nije čudo da je potukla žensku konkurenciju (Rooney Mara i Tatiana Maslany) koje su također bile u igri za istu ulogu.

Detalji oko filma drže se u strogoj tajnosti pa tako nije poznata niti koju ulogu će glumiti iako nagađanja očito postoje pa se tako pojavila i priča o mladoj princezi.

Što se tiče glavne muške uloge u utrci su Aaron Paul i Edgar Ramirez. U planu su dva spin off filma, a prvi će režirati Gareth Edwards ("Godzilla") prema scenariju za koji je zadužen Chris Weitz. Film se u kinima očekuje krajem 2016.

Prema glasinama radnja filma se događa neposredno prije Epizode IV. Navodno film neće pratiti nijednog poznatog lika, već grupu likova, koji su lovci na glave, ali postoje i teorije kako bi se priča mogla vrtjeti oko likova iz prva tri filma.

Vrijeme će pokazati tko je bio u pravu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.