Nemate novca za Ferrari? Postoji rješenje!

JEDAN crveni Ferrari u američkom gradu Bishopstokeu, u posljednje vrijeme izaziva zavist susjeda, a mami i poglede mnogih znatiželjnika koji, prolazeći svojim automobilima, često zastanu kako bi uživali u pogledu na ovo atraktivno vozilo.

Zaljubljenik u automobile, 32-godišnji Chris Smart, oduvijek je želio skupocjeni i rijedak Ferrari čija se cijena kreće oko vrtoglavih 24 milijuna dolara, ali s obzirom na to koliko zarađuje, bio je svjestan kako se radi o nemogućoj misiji. No, Ferrari 250 GTO, zahvaljujući Chrisovoj kreativnosti, danas krasi njegovu garažu. I to na vrlo neobičan način. Kako prenosi The Sun, Chris je posljednja dva tjedna, proveo slikajući svoj omiljeni automobil na garažna vrata koristeći vodootporne boje.



"Uvijek sam mrzio kako moja garažna vrata izgledaju. S obzirom da sam ovaj automobil oduvijek obožavao, dosjetio sam se kako bih mogao spojiti moje znanje stečeno na likovnoj akademiji i strast prema automobilima. Moram priznati, ispalo je bolje no što sam očekivao", rekao je Chris.

Realistična trodimenzionalna slika na vratima Chrisove garaže postala je svojevrsna atrakcija pa se tako gotovo svakog dana pred njegovom garažom okupljaju djeca, a i odrasli koji se žele slikati pored ovog umjetničkog djela.

Pročitajte više