Neobične činjenice o poznatim osobama koje sigurno niste znali

Foto: JLP

GLAMOUR magazin napravio je listu 100 čudnih podataka koje sigurno niste znali o poznatim glumcima, glazbenicima i drugim poznatim osobama.

Pogledajte čiji je otac bio plaćeni ubojica i tko je dobio ime po robnoj kući, a ostale zanimljivosti pročitajte ovdje.

Otac glumice Ume Thurman je budistički svećenik. Robert Thurman je prvi zapadnjak koji je zaređen za budističkog svećenika. Na sveučilištu Columbia održava kolegij o indo-tibetanskim budističkim naukama.



Tim Allen bio je diler prije nego što je postao glumac. Prije svojih početaka u stand up komediji, Allen je 1978. godine uhićen zbog posjedovanja droge. Priznao je krivnju i otkrio imena svojih suradnika kako bi izbjegao veliku zatvorsku kaznu. Osuđen je i nakon dvije godine i četiri mjeseca pušten je iz zatvora.



Otac Woodyja Harelsona bio je plaćeni ubojica. Charlesu Voydu Harrelsonu sudilo se zbog nekoliko ubojstava, a naposljetku je osuđen za ubojstvo suca Johna H. Wooda. Umro je 2007. godine u zatvorskoj ćeliji.



Roditelji Halle Berry inspiraciju za njezino ime pronašli su u robnoj kući. Halle je ime dobila po poznatoj lokalnoj robnoj kući u Clevelandu koja se zvala "Halle's Department Store.



Carey Mulligan provela je djetinjstvo u skupim hotelima. Njezin otac bio je voditelj lanca hotela u Europi i Carey je osam godina provela u luksuznim sobama skupih hotela.



Jennifer Lawrence krvavo se pripremala za ulogu u filmu "Winter's Bone. Za potrebe snimanja naučila je kako oderati kožu s vjeverica. To je vještina koja joj sigurno više nikada neće trebati.



Ryan Gosling osnovao je indie rock bend "Dead Man's Bones" s prijateljem Zachom Shiledsom. Trenutno planiraju izdati svoj drugi album.



Matt Smith, zvijezda serije "Doctor Who" bio je na putu da postane profesionalni nogometaš s ozbiljnom karijerom. Igrao je za juniorski tim "Nottingham Foresta". Nakon teške ozljede leđa nije više mogao igrati nogometa i njegov profesor drame ohrabrio ga je u ideji da se prijavi za ulogu u školskoj predstavi.



Sestra Jacka Nicholsona je njegova majka, a njegovi roditelji su zapravo njegovi baka i djed. Zvuči zbunjujuće? Kada je Nicholsonova majka ostala trudna, njezini roditelji odlučili su kako će Jacka odgajati kao svoje dijete kako bi ona mogla nastaviti svoju plesačku karijeru. Nicholson je do 1974. godine mislio kako je njegova majka zapravo njegova sestra, a baka i djed njegovi pravi roditelji. 



Joaquin Phoenix proveo je djetinjstvo putujući Južnom Amerikom kao dio religioznog kulta "Djeca Boga". Njegovi roditelji bili su pripadnici kulta, a kada su se razočarali u religioznu zajednicu s djecom su preselili u Los Angeles.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.