Nesebični John Unger: Spasio svog psa, sad želi pomoći drugima



AMERIKANAC John Unger mnoge je ljude iskreno dirnuo nakon što je objavljena njegova fotografija na kojoj svog bolesnog psa odvodi na jezero Superior kako bi ga uspavao. Podsjetimo, Unger je to činio, jer je shvatio da voda ima terapeutsko djelovanje na njegovog ljubimca pa je s njim u naručju redovito počeo odlaziti na jezero i tako ga uspavljivao. No, Unger, čini se, nije želio pomoći samo svom psu. Naime, on je odlučio osnovati udrugu kako bi pomogao i drugim bolesnim psima, prenosi Daily Mail.

Kako naglašava Unger, brojem donacija bio je vrlo ugodno iznenađen i u jednom je trenutku shvatio da prima puno više novca nego što mu treba za njegu Schoepa. Upravo zato, odlučio je osnovati udrugu za pomoć životinjama što žive s obiteljima koje im ne mogu plaćati liječenje. Osim toga, kako bi svijetu pokazao koliko dobro se Schoep oporavlja fotografirao je svaki detalj oporavka te je fotografije objavio.

"Schoep je doista dobro napredovao. Donacijama dobrih ljudi kojima sam neizmjerno zahvalan, priuštio sam mu najbolju njegu pa sad veselo maše repom", naglasio je John.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.